Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 10.08.2015 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні понеділок, 10 серпня. Нехай ранкова прохолода й ароматна кава надихають вас на вдалий початок дня. З легкістю розпочинайте щось нове й корисне. Вірте у власні сили і цінуйте близьких, які завжди підтримують вас. Гарного понеділка!

Цитата дня:   Для того, щоб жити на повну, не потрібно мати ні статусної пишноти, ні чогось іще, аби заздрим сусідам вилазили очі. Від усього, що маєш, робиш, відчуваєш, треба отримувати насолоду. І вона, хай як це дивно, не збільшується від нагромадженого багатства. Адже можна й у виняйнятій хаті пофарбувати стіни в той колір, у який хочеш сам, а не хтось, можна жити без меблів і пити дороге вино, не мати авто, але потрапляти велосипедом у такі місця, котрі іншим і не снились. Головне ж, ти знаєш, робити все з власної волі. Тоді це правильно і морально. А ламати себе - найбільший з гріхів.

© Ірена Карпа "З роси, з води і з калабані"

Погода 10 серпня 2015 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура повітря вночі 14-19°, вдень 32-37°, в горах місцями вночі 11-13°, вдень 21-26° тепла.
Автошляхи: Без істотних опадів. Видимість добра.
по м. Ужгород: Малохмарно. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура повітря вночі 18-20°, вдень 34-36° тепла.


ІМЕНИНИ   10 серпня: Антоніна, Єфим, Ірина, Павло, Юліан.


Цей день в історії

1876 — у Канаді здійснили перший у світі міжнародний телефонний дзвінок.
1966 — у США зупинили випуск банкноти 2 долари.
2012 — набув чинності Закон про мови Колесніченка-Ківалова, що значною частиною українського суспільства розцінюється як антиукраїнський.
• .


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
10 серпня — відкриття ювілейної виставки Валерія Федурці (коренепластика, живопис). Поч. о 16.00.  
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

«Доміон»
До 12 серпня — “Місія неможлива: Нація ізгоїв”. Поч. об 11.50, 15.50, 18.10, 20.30. “Пікселі, 3D”. Поч. о 10.00, 14.00.   “Паперові міста”. Поч. о 22.40.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 12 серпня   —   “Як займатися любов’ю по-англійськи”. Поч. о 10.00, 20.20. “Пікселі, 3DХ”. Поч. о 10.00, 16.00. «Переправа”. Поч. об 11.40.   “Місія неможлива: Нація ізгоїв”. Поч. об 11.45, 17.45, 20.00. “Лівша”. Поч. о 13.40, 22.00. “Self/Less. Ціна безсмертя”. Поч. о 14.00, 22.12. “Шалене розлучення”. Поч. о 15.40, 18.55. «Цей незручний момент». Поч. о 17.10.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру 3/2)
До 12 серпня — “Місія неможлива: Нація ізгоїв”. Поч. о 10.00, 14.30, 19.20, 21.30. “Пікселі, 3D”. Поч. о 12.30. “Self/Less. Ціна безсмертя”. Поч. о 17.00.

Провулок “Гірчичне зерно”
До 31 серпня — виставка-конкурс selfie “Долина нарцисів”.

Художній музей імені Бокшая
Ретроспективна виставка творів членів об’єднання професійних художників Закарпаття з нагоди 25-річчя діяльності.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття 1-го міжнародного Салону художньої фотографії “Карпатський круг — 2015” (галерея замку).
Фотовиставка співробітників відділу природи «Птахи: знайомі незнайомці».
Виставка “Inter arma silent musae» («Між гарматами музи мовчать»).
Фотовиставка відділу А. Волошина та новітньої історії “Війна – очима фронтового кореспондента”.
Експозиція відділу історії “Графи Шенборни та художнє побутове литво”.
Фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття 1-го міжнародного Салону художньої фотографії “Карпатський круг — 2015”.
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка Івана Ілька.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка робіт закарпатських митців “Спека” (живопис, кераміка).
12 серпня — відкриття персональної виставки Петра Ряски. Поч. о 16.00.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Василя Когутича «Хроніки Ужгорода».

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен У першій половині дня можуть виникнути труднощі з отриманням фінансування. Не варто тиснути на керівника і виставляти додаткові вимоги. У другій половині дня ти зможеш врегулювати конфлікт із партнерами завдяки допомозі союзника. Намагайся не ризикувати своєю репутацією, інакше виникнуть неприємності. Вечір варто провести у колі сім'ї і поговорити про щось приємне з партнером.
Телець Сьогодні ефективний день для планування і побудови стратегій успішних дій. Обговори напрацювання з колегами, щоб вибрати оптимальне рішення. У другій половині дня уникай спілкування з особами, які провокують конфлікти. Тобі потрібно відповідально поставитися до виконання своїх обов'язків і не запускати рутинну роботу. Увечері діалог із партнерами може затягнутися, тому не плануй нічого.
Близнюки   Вранці можуть виникнути сімейні проблеми, які відволікатимуть тебе від робочих питань. Намагайся ні з ким не обговорювати свої труднощі, щоб не поширювалися плітки. У другій половині дня старайся розібратися з документацією і не залишати нічого на потім. Тобі потрібно проявляти наполегливість у спілкуванні з партнерами, щоб досягти потрібного результату. Увечері утримайся від вживання міцної кави та алкогольних напоїв.
Рак. Сьогодні твої плани можуть порушити непередбачені обставини. Не варто вступати в суперечку з керівником, краще відпусти ситуацію і чекай. У другій половині дня партнери можуть створити перешкоди для вирішення фінансових питань. Проявивши наполегливість, ти зможеш вирішити ситуацію і отримати потрібний результат. Увечері можуть виникнути складнощі у спілкуванні з родичами, що призведе до конфлікту.
Лев   Сьогодні тобі варто подбати про наведення порядку в поточній документації. Будь уважною, інакше доведеться виконувати роботу повторно. У другій половині дня остерігайся осіб, які пропонують фінансові авантюри і швидкий прибуток. Існує ризик втратити велику суму коштів, тому не піддавайся спокусам. Увечері варто прогулятися з коханою людиною по парку або в лісі.
Діва У першій половині дня тобі варто відмовитися від спілкування з конкурентами. Тобі вдасться викрити змову недоброзичливців, що допоможе вирішити проблеми. У другій половині дня ти зможеш отримати підтримку з боку керівника. Використовуй вдалий момент, щоб отримати підвищення і прибавку до зарплати. Увечері спілкування з родичами краще обмежити, щоб не заглиблюватися в чужі проблеми.
Терези У першій половині дня ти зможеш впоратися зі складним завданням, яке поставив керівник. Тобі потрібно утриматися від участі у виступах на публічних заходів. У другій половині дня опоненти можуть спровокувати конфлікт, тримай себе в руках. Не варто критикувати недоліки колег, краще вдосконалюй свої навички та вміння. Вечір варто присвятити вирішенню господарських питань спільно з партнером.
Скорпіон У першій половині дня ти можеш усунути недоліки в роботі та виправити помилки. Союзники допоможуть отримати більш високі результати, ніж зазвичай. У другій половині дня тобі вдасться вирішити складне питання завдяки допомозі впливової особи. Використовуй зручну ситуацію, щоб збільшити свій прибуток. Увечері постарайся відпочити і відключити телефон, щоб тебе нічого не відволікало.
Стрілець Початок дня буде складним, тобі доведеться протистояти діям конкурентів. Не варто йти на поступки, ти можеш багато втратити. У другій половині дня обов'язково перевір отриману інформацію, для тебе є важливі новини. Намагайся не втручатися в розбіжності між колегами та керівником. Тобі потрібно зайняти нейтральну позицію, щоб залишитися у виграші.
Козеріг Цей день сприятливий для підписання важливих документів і втілення творчих ідей. Тобі варто вирішувати всі важливі питання самостійно, прислухаючись до свого внутрішнього голосу. У другій половині дня на тебе чекає альтернативна можливість отримання прибутку з нового джерела доходів. Намагайся не залишати незавершених справ, доводь усе до кінця. Увечері ти зустрінешся з друзями, яких давно не бачила.
Водолій. У першій половині дня не варто звертати уваги на критику з боку керівника. Роби свою частину роботи сумлінно, ні про що не турбуючись. У другій половині дня тобі варто відволіктися від рутинної роботи і зайнятися творчістю. Ідеї однодумців допоможуть зрушити з мертвої точки. Увечері старайся не навантажувати хребет, існує ризик травм.
Риби Сьогодні тобі варто навести порядок на робочому місці і позбутися зайвого мотлоху. Твої партнери можуть відмовитися від дотримання умов договору. Звернися по допомогу до більш досвідченого фахівця, щоб уникнути неприємностей. У другій половині дня керівник може розкритикувати твої ідеї. Не варто опускати руки, спробуй усунути недоліки, і все буде в порядку.



Усміхніться на початку нового дня!   :)


- У тебе є інтимні фото твоєї дівчини?
- Ні
- Скинути?


- Твоя дружина на роботу ходить?
- Ходить.
- Правильно! Я теж своїй на проїзд не даю.


- З дівчиною потрібно поводитись лагідно, як з ялинкою.
- Вирубав і поніс додому.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат