Угорка провозила контрабандні сигарети із Закарпаття

admin 07.08.2015 11:31 КРИМІНАЛ

900 пачок «JIN LING» та «VW PASSAT» вилучені в громадянки Угорщини за намагання перемістити через митний кордон України тютюнові вироби з приховуванням від митного контролю.

Іноземка виїжджала із України сьогодні, близько третьої ночі, через пункт пропуску «Дякове» Закарпатської митниці ДФС. Вона обрала «зелений коридор», хотіла пройти митний контроль за спрощеною процедурою. Однак, працівники митниці вирішили провести поглиблений огляд транспортного засобу, і не помилилися. У переробленому баку авто, у порогах, у спеціально виготовленому сховищі, що знаходиться між сидінням водія та переднім пасажирським сидінням, у днищі автомобіля, у спинці заднього сидіння митники виявили приховані тютюнові вироби з фільтром без акцизних марок, іноземного виробництва.

Громадянка Угорщини пояснила, що виявлені сигарети є її власністю, їх вона придбала у незнайомих людей і мала намір перевезти в Румунію й продати.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ч. 1 статті 483 Митного кодексу України. На підставі ст. 511 Митного кодексу України вилучено товари – безпосередні предмети порушення митних правил та транспортний засіб зі спеціально виготовленими сховищами.

admin


За матеріалами відділу комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області

ТЕГИ : Контрабанда

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат