За три місяці звільнено половину керівників регіональних митниць (ДОПОВНЕНО)

admin 05.08.2015 12:48 ПОДІЇ

Про це на брифінгу заявив заступник голови Державноі фіскальної служби України Костянтин Лікарчук, передає РБК-Україна.

Більшість з них - керівники митниць, які знаходяться на кордоні. "За ці три місяці ми змінили 50% керівників регіональних митниць. Причому, ми змінили більшість керівників зовнішніх митниць. Це митниці, які знаходяться на кордоні", - повідомив Лікарчук. Раніше повідомлялось, що Державна фіскальна служба відсторонила від виконання обов'язків увесь керівний склад Закарпатської митниці.

expres.ua
++++++++++++++++++++

Яценюку пояснили, чому не всіх митників Закарпаття відсторонили

Керівник Податкової міліції Сергій Білан обіцяє суворі рішення щодо митниці Закарпаття після результатів службового розслідування щодо правопорушень у ній.
Про це він сказав на засіданні Кабінету міністрів 5 серпня.
Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк поцікавився окремо: "Що відбувається в Закарпатті? Я давав доручення замінити в цілому всю Закарпатську митницю, але, наскільки мені відомо, замінено лише вищу ланку керівництва".
"На разі призначено службове розслідування щодо співробітників митниці, взагалі ситуація, яка відбулася в Закарпатті. Відсторонені всі керівники Закарпатської митниці на час проведення службового розслідування", - відповів Білан.
"З метою продовження поточного функціонування і виконання збору до держбюджету, особи, які не мають відношення до службового розслідування, вони поки продовжують свою діяльність – до результатів", - пояснив він.
"Тимчасова спільна комісія діє, і спільно з іншими правоохоронними органами ми проводимо службові розслідування ретельно: які причини (скандальної ситуації), що, хто конкретно винен у яких діяннях. І за результатами буде прийнято чіткі, суворі управлінські рішення", - запевнив керівник Податкової міліції.
http://www.pravda.com.ua/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат