У Закарпатті запускають масштабний мистецький проект VOTO 2015

admin 04.08.2015 12:01 ДОЗВІЛЛЯ

Галерея Ілько спільно з VOTO art-cafe представляє масштабний мистецький проект - виставку художників Західної України VOTO 2015.

VOTO 2015 – це особливий проект, котрий об'єднує різне: стилі, жанри, теми і техніки. А спільним є те, що в єдиній виставці зійдуться талановиті особистості, котрі протягом першого року життя кав'ярні-галереї експонувалися у VOTO art-cafe та ділилися своєю творчістю з його відвідувачами, наближаючи мистецтво до людей.

Перша така виставка налічуватиме понад сотню робіт. Свої твори представлять молоді і знані художники Закарпаття та Львова: Людмила Корж-Радько, Наталія Борецька-Грабар і Ярослав Борецький, Лідія Астахова, Іванка та Олександр Войтовичі, Борис Кузьма, Едуард Приходько, Наталія Кікоть, Юрій Дикун, Надія і Іван Дідики, Руслан та Емма Тремби, Тарас Данилич, Станіслав Туріна, Володимир Павлишин, Олена Кондратюк. Експонуватимуться у рамках проекту також твори видатного закарпатського митця – Гаврила Глюка.

Паралельно з виставкою триватиме і новий проект Руслана Тремби (БУТИ ПРИСУТНІМ) за підтримки VOTO art-cafe. Він розпочнеться одночасно у галереї   Ілько та VOTO art-cafe та представить авторські інсталяції цікавого художника, який пропонує власне бачення споглядання світу як мистецтва.
Відкриття виставки VOTO 2015 відбудеться 6 серпня у галереї Ілько (м. Ужгород, вул. Кошицька, 28) о 18.00.
Запрошуємо разом з нами відчути, що мистецтво – поруч, та будемо раді вашій участі у святі.

admin


За матеріалами організаторів

ТЕГИ : VotoILKOУжгород

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат