На Чемпіонаті України з гімнастики, що проходив в Ужгороді, місцеві спортсмени медалей не здобули

Управління молоді та спорту Закарпатської ОДА 03.08.2015 21:42 СПОРТ

Завершився Чемпіонат України з художньої гімнастики, який тривав упродовж кількох днів (з 30 липня по 2 серпня) в ужгородському спорткомплексі "Юність". Обласний центр Закарпаття приймає змагання всеукраїнського рівня вже не вперше, тому досвіду в організації не бракувало.


Спортсменки приїхали з усіх куточків України. Загалом Ужгород приймає більше двох сотень гімнасток, які представляють 17 областей та міст України.

По КМС в першу трійку увійшли перспективна юніорка Олена Дяченко з київського «Сходу», яка вже тренується в Школі Дерюгіних, другою стала Вікторія Іванів зі Львова, учасниця юніорського Чемпіонату Європи, а третьою стала Вікторія Майоренко з сильною дніпропетровської школи.

Групове багатоборство виграла команда Київ-1, яка представляє нашу країну на світовому рівні, другими стали гімнастки з Дніпропетровської області, третіми - з Харківської.

У фіналах в окремих видах золото вибороли спортсменки з команди Київ-1, на других і третіх місцях традиційно опинилися дніпропетровські і львівські гімнастки.

Командну першість виграв Київ-1, на другому місці - Київ 2, на третьому опинилися лідери дніпропетровської школи.

Кращою грацією країни стала лідер національної збірної Ганна Різатдінова. У фіналах в окремих видах вона, також, зібрала всі золоті нагороди. На других і третіх місцях розташувалися Вікторія Мазур, призер чемпіонатів світу, Анастасія Мульміна, призер юніорського Чемпіонату Європи та міжнародних турнірів, і Марія Мулик, яка подає великі надії та цьогоріч вперше виступала по МС.

Управління молоді та спорту Закарпатської ОДА

ТЕГИ : гімнастика

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат