Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 03.08.2015 07:00 ПОДІЇ

На календарі понеділок, 3 серпня. Радійте новому дню й початку ще одного літнього місяця з горнятком ароматної кави. Цінуйте своїх близьких, говоріть їм теплі щирі слова якомога частіше. Нехай усе добро, зроблене вами, повернеться до вас у значно більшому обсязі. Затишного вам прокидання і хорошого понеділка!

Цитата дня:   Життя потрібно сприймати як кіно. І менше розмірковувати над тим, що буде в наступній серії.

© Ірен Роздобудько


Погода 3 серпня 2015 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вночі та вранці в горах місцями слабкий туман. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 15-20°, вдень 28-33° тепла, в горах місцями вночі 9-14°, вдень 18-23° тепла.
Автошляхи: Без істотних опадів. Вночі та вранці в горах місцями слабкий туман. Видимість добра, в тумані 500-900 м.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 18-20°, вдень 31-33° тепла.



ІМЕНИНИ   3 серпня: Ганна, Георгій, Євген, Іван, Петро, Федір.


Сьогодні також:

  Нігер: День незалежності
  Ямайка: День незалежності


Цей день в історії

1492 — Христофор Колумб відправився у перше плавання для відкриття західного шляху в Індію.
1572 — в Московському царстві закінчилася опричнина.
1775 — (за іншими даними 14 серпня) Катерина ІІ видала царський маніфест, який офіційно ліквідував запорізькекозацтво.
1778 — відкрився «La Scala», італійський оперний театр у Мілані, один із центрів світової оперної культури. Ім'я одержав від церкви, що знаходилася на цьому місці, Санта-Марія делла Скала.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

«Доміон»
До 3 серпня — “Пікселі, 3D”. Поч. о 12.00, 15.20, 19.10. «Людина-мураха, 3D». Поч. о 10.00, 17.10. «Посіпаки, 3D». Поч. о 13.50. “Паперові міста”. Поч. о 21.00, 22.50.
Із 4 серпня — допрем’єрні покази “Місія неможлива: Нація ізгоїв”. Поч. о 21.00.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 5 серпня   — “Пікселі, 3DХ”. Поч. о 10.00, 13.55, 18.50. «Переправа”. Поч. о 10.15, 22.00. «Людина-мураха, 3DХ». Поч. об 11.40, 16.50. “Лівша”. Поч. о 12.20, 18.10. “Як займатися любов’ю по-англійськи”. Поч. о 14.30, 20.10. «Посіпаки, 3DХ». Поч. о 15.20. «Цей незручний момент». Поч. о 16.20. “Self/Less. Ціна безсмертя”. Поч. о 20.35, 22.30.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру 3/2)
До 5 серпня — “Пікселі, 3D”. Поч. о 10.00, 16.10, 20.10. «Посіпаки, 3D». Поч. о 12.00. «Людина-мураха, 3D». Поч. о 14.00. “Self/Less. Ціна безсмертя”. Поч. о 18.00, 22.00.

Провулок “Гірчичне зерно”
До 31 серпня — виставка-конкурс selfie “Долина нарцисів”.

Художній музей імені Бокшая
Ретроспективна виставка творів членів об’єднання професійних художників Закарпаття з нагоди 25-річчя діяльності.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття 1-го міжнародного Салону художньої фотографії “Карпатський круг — 2015” (галерея замку).
Фотовиставка співробітників відділу природи «Птахи: знайомі незнайомці».
Виставка “Inter arma silent musae» («Між гарматами музи мовчать»).
Фотовиставка відділу А. Волошина та новітньої історії “Війна – очима фронтового кореспондента”.
Експозиція відділу історії “Графи Шенборни та художнє побутове литво”.
Фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття 1-го міжнародного Салону художньої фотографії “Карпатський круг — 2015”.
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка Івана Ілька.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка робіт закарпатських митців “Спека” (живопис, кераміка).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Василя Когутича «Хроніки Ужгорода».

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка німецького наукового товариства ім. Макса Планка «Картини зі світу науки».
Виставка молодих майстрів народної творчості.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка з фондової колекції музею «Традиційний народний одяг та одягова вишивка українців Закарпаття».
Виставка «VI Carpathica Expo». Мистецькі роботи членів творчого об’єднання митців ім. Мігая Мункачі та інших закарпатських митців.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен Сьогодні тобі варто приділити увагу роботі з планування, щоб оптимізувати процеси. Звикай діяти в команді, щоб поліпшити свої результати. У другій половині дня можуть виникнути складнощі в роботі техніки, зберігай важливу інформацію на цифрових носіях. Керівник може виказати своє невдоволення твоєю повільністю. Намагайся завершити всі розпочаті справи, щоб не залишати пробілів.
Телець У першій половині тобі не варто звертати увагу на критику недоброзичливців. Виконуй свою частину роботи сумлінно, щоб не виникло проблем із начальством. У другій половині дня тобі потрібно подбати про збільшення прибутку. Нові партнери та корисні ділові контакти дозволять швидко просунутися по соціальних сходах. Увечері приділи увагу своєму обранцеві і спробуй створити вдома романтичну атмосферу.
Близнюки   Цей день ефективний для працевлаштування та вступу в нові посадові обов'язки. Тобі потрібно проявити наполегливість у діалозі з керівництвом, щоб досягти поставленої мети. У другій половині дня намагайся не втручатися в суперечки колег. Зайнявши позицію спостерігача, ти отримаєш схвалення з боку впливової особи. Вечір варто присвятити роботі з духовними практиками, щоб уникнути стресу.
Рак. На початку дня намагайся не відволікатися на дрібниці і зосередься на одній важливій меті. Тобі доведеться боротися з опонентами, щоб здобути перемогу. У другій половині дня можуть виникнути складнощі в оформленні документації. Тобі варто відпустити ситуацію, щоб обійти перешкоди. Увечері прогуляйся з коханою людиною по парку, щоб зняти напругу і втому.
Лев   Сьогодні тобі варто відмовитися від особистих амбіцій заради досягнення мети. Стосунки з колегами будуть напруженими, постарайся ухилитися від конфліктів і провокацій. У другій половині дня тобі варто навести порядок у звітних документах. Ти викриєш таємного недоброзичливця, що полегшить твою роботу. Увечері не варто вживати гостру і жирну їжу, обмежся салатом або йогуртом.
Діва Початок дня буде напруженим, тобі доведеться виконати роботу за інших. Не варто дорікати колегам, краще прояви свої професійні таланти в повному обсязі. У другій половині дня тобі варто поговорити з керівником про додаткові привілеї та надбавку до зарплати. Використовуй свою чарівність, щоб досягти поставленої мети. Увечері можуть завітати гості, не обтяжуй себе клопотами, краще замовити їжу в ресторані.
Терези Сьогодні можуть виникнути складнощі в діалозі з новими партнерами. Твої конкуренти можуть створити перешкоди у вирішенні фінансових питань. У другій половині дня уникай конфліктів з опонентами, інакше спровокуєш скандал. Використовуючи старі ділові контакти, ти зможеш вирішити виниклі проблеми. Увечері родичі можуть попросити про допомогу, що порушить намічені плани.
Скорпіон Сьогодні вдалий день для комерсантів і фахівців з продажу. Тобі вдасться отримати додатковий прибуток завдяки старим діловим зв'язкам. У другій половині дня ти отримаєш вигідну пропозицію від впливової особи. Проявляй наполегливість у діалозі та будь раціональною і послідовною, тоді досягнеш успіху. Вечір варто присвятити своєму улюбленому заняттю, щоб розслабити нервову систему.
Стрілець Перша половина дня підходить для вирішення юридичних питань. Випадкова зустріч зі старим другом принесе вигоду в справах. У другій половині дня тобі доведеться відмовитися від тих проектів, які не приносять прибутку. Не варто опускати руки, займися тим, що тобі добре вдається. Увечері варто обговорити з колегами свої плани в неформальній обстановці.
Козеріг Цей день принесе гарні результати для укладання довгострокових договорів. Тобі потрібно задіяти сучасні технології в роботі, щоб вийти на новий фінансовий рівень. У другій половині дня намагайся не звертати уваги на дрібні перешкоди. Якщо щось не виходить з першого разу, значить, це тобі не потрібно. Увечері тобі варто відмовитися від далеких поїздок і провести час у колі сім'ї.
Водолій. На початку дня будь уважніше в спілкуванні з незнайомими особами, існує ризик обману. Тобі варто приділити увагу вирішенню питань, пов'язаних з оформленням документів. У другій половині дня твої партнери можуть відмовитися від виконання умов договору. Звернись по допомогу до впливової особи, щоб запобігти ризикам. Увечері на тебе чекає приємна звістка від далеких родичів.
Риби У першій половині дня намагайся не втручатися в інтриги колег. Тобі доведеться виконати багато рутинної роботи, щоб просунутися вперед. У другій половині дня керівник попросить виконати особисте доручення. Намагайся тримати всю інформацію в секреті, щоб уникнути проблем. Увечері тобі варто приділити увагу косметичним процедурам з догляду за шкірою.



Усміхніться на початку нового дня!   :)


Дід вчить онука.
- Вибери собі таку жінку дівчину у якої як мінімум 2 сестри. Тоді на тебе буде припадати всього 1/3 тещі.


- Мадам, ви така прекрасна в цьому вечірньому туалеті!
- Закрийте двері, хам!


Вчені видумали новий тест на уважність. Одна полоска уважний, дві - неуважний...

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат