В Ужгороді відбудеться European Fashion Union

admin 22.01.2015 11:43 ДОЗВІЛЛЯ

28 лютого та 1 березня 2015 року – вперше на Закарпатті у місті Ужгород пройде відбірковий тур до міжнародного конкурсу дизайнерів одягу та аксесуарів European Fashion Union.

До організаційоного комітету заходу в Ужгороді подано вже біля 20 заявок, хоча до дати проведення заходу ще майже місяць. Серед дизайнерів, бажаючих продемонструвати свої колекції – мешканці Києва, Мукачева, Ужгорода, Львова та східної України.

Вхід на покази вільний! Приємна творча атмосфера, можливість придбати аксесуари з показів та скуштувати унікальні солодощі від спонсорів. Чекатимуть мешканців та гостів міста у приміщенні «Автоцентр –Ужгород» Mitsubishi за адресою вул. Об’їздна, 20 . Детальна інформація та офіційний розклад показів буде опубліковано пізніше.

Конкурс European Fashion Union пройде весною 2015 року у місті Будапешт, Угорщина. Головною метою конкурсу є пошук талановитих дизайнерів з усього світу та будівництво міжнародної платформи для співпраці дизайнерів у фешн індустрії.

Серед членів журі, що обиратимуть переможців у Будапешті – відомі дизайнери Грузії, Італії, України, Росії, представники спеціалізованих навчальних закладів Польщі та Угорщини. На переможців чекатимуть призи.

Кінцева мета проекту в Будапешті – обрати найкращих дизайнерів та надати допомогу в подальшому творчому розвитку .

Детальну інформацію можна отримати на офіційному сайті www.eurofashionunion.com та за номерами телефонів 050 752 27 88, 093 964 00 00.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат