Мер Ужгорода Погорєлов зізнався, що отримав «на горіхи» від губернатора (ВІДЕО+)

admin 31.07.2015 10:14 РАТУША

Нещодавно губернатор області Геннадій Москаль висловив своє невдоволення щодо чистоти Ужгорода, тепер же мер Ужгорода Віктор Погорєлов спробував виправдати себе


Керівник Закарпатської ОДА Геннадій Москаль під час суботника, наголосив на тому, що Ужгород перебуває у дуже захаращеному стані. Відповідальність за це має нести міська влада, та от реакції ніякої поки що немає.

Щоправда, на сьогоднішньому брифінгу, мер Ужгорода Віктор Погорєлов не на камеру зізнався, що отримав «на горіхи» від губернатора Закарпаття за безлад на берегах Ужа. Та своєї провини в цьому, він не бачить. Зі слів мера Ужгорода виходить, в усьому винна природа.

http://transkarpatia.net/
+++++++++++++++++++++++++++

Віктор Щадей про цинізм Погорелова

Погорелов прикривається учасниками АТО для дерибану землі. Як повідомив Віктор Щадей, цього разу мова йде про зелену зону біля школи №6: "В проект рішення, де йдеться про виділення ділянок учасникам АТО, Погорелов сховав пункт про виділення 20 соток землі під забудову прямо між школою і 3 багатоповерхівками. Це вершина цинізму - прикриватись солдатами для своїх темних справ. Цьому є одна назва - мародерство". Як повідомив депутат, завтра на сесії міської ради він внесе критичне зауваження - вилучити пункт щодо забудови зеленої зони в районі Проспекту Свободи - вул. Тихого.

Щадей, Фейсбук

admin

Коментарі :


31.07.2015 10:32 Москаль,

ви як борець із корупцією знаєте, хто є символом корупції в Ужгороді? Це корупціонер зі стажем і судимістю за корупцію, який пройшовши тюремні університети, набрався чималого досвіду, що підтверджує ця та інші інформації — ПОГОРЕЛОВ


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат