Балога через ФСБ Росії намагається отримати Закарпаття у свою повну власність, – Ратушняк

admin 28.07.2015 09:12 ПОЛІТИКА

Про це Сергій Ратушняк повідомив видання ”Трибуна” через сервіс Messenger, відповідаючи на запитання про мету поїздок народного депутата України Віктора Балоги до Москви.


Балога – бандит, хабарник і казнокрад, вирощений всіма корупційними президентами, а зараз через ФСБ Росії намагається отримати область у свою повну власність,   відокремивши її від України.

Операція його банди, використовуючи прапор ПС (Правого сектора) в Мукачево 11 липня мала на меті “обурити свідомих” закарпатців (це біля 300 контрабандистів і відставників МВС і СБУ, озброєних Балогою за рахунок котлів АТО від родича Гелетея). Далі чотири лісоруба за лічені хвилини завалюють всі чотири перевали зрізаними деревами, по 30-50 чоловік з гранатометами і кулеметами зупинять будь-яку важку військову техніку. Єдиний в краї аеропорт Ужгород (військовий мукачівський – розкрадено Балогами) блокується двома самоскидами. І далі він телефоном   своєму старому приятелю з часів СДПУ(о), НУ(Нашої України)   Порошенко П.О. ставить   ультиматум, або він (Балога) – Прем’єр-міністр України, або тут чергова ЗНР – Закарпатська Народна Республіка (або історично – Підкарпатська Русь).

Балога спокійно сидить на ефірах ТБ, літає до ФСБ Росії, з вимогою (!!!) особистої зустрічі з самим Путіним В.В. Хоче від нього гарантій і розподілу мільярдів з транзиту всіх 7-ми продуктопроводів, що йдуть через Закарпаття і з якого формується бюджет РФ.

Дизель, до речі, всі ці роки (і сьогодні) крадеться Балогами з труби і бандою пана Свищо від ПР, що приносить Балогам не менше ніж контрабанда цигарок і імпорту з Європи. Ніхто і зараз не заважає. Ще б – обласне СБУ – кишенькова контора братви Балог. Ось така в нас міцна держава.

Ми навіть не спроможні зняти з реєстрації в Мін’юсті України банду-партію братків Балог “ЕЦ” після двох офіційних повідомлень в ЗМІ про рішення з’їзду: “Про саморозпуск”. Не можемо бандита і свата Балоги пана Гелетея молодшого (кличка Гейза) вирвати з СБУ і відправити зі сватом на парашу. За сотні злочинів проти держави і конкретних людей, а сьогодні вже і проти суверенітету. Як там ми любимо кричати, кому слава? А на вибори стоїмо в черзі на отримання 200 грн. за голос. Зі злодійських і кривавих рук Балог і інших бариг-олігархів, що обікрали нас і наших дітей і вже зруйнували надію наших онуків. Як голосуємо – так і живемо, шановні і не дуже, –   підсумував Сергій Ратушняк.

admin

Коментарі :


28.07.2015 10:57 читач

Ложкін, прочитай це!!!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат