Сьогодні Закарпаття почало набирати курсантів у поліцію

admin 27.07.2015 10:35 СОЦІО

Сьогодні, 27 липня, о 10.00 у приміщенні Закарпатської ОДА стартував прийом до патрульної поліції єдиного конгломерату Ужгород-Мукачево.


Віднедавна нова поліція на Закарпатті має свій хештег - #‎transcarpathianpolice. Його обрали спільно з користувачами соцмереж за ініціативи нардепа Мустафи Найєма, який керує цим проектом на Закарпатті. Одночасно з Ужгородом набір поліцейських почнеться в Дніпропетровську. Пункт збору анкет відкриється о 9.00 в Університеті МВС, за адресою проспект Гагаріна, 26, - повідомив Найєм на своїй сторінці у Фейсбуці.

Набір поліціянтів триватиме до 11 серпня і проходитиме щодня з 9.00 до 18.00, крім вихідних.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков анонсував появу нової патрульної поліції ще в кількох областях України у своєму Facebook. Зокрема, Мінстр повідомив:

"Осенью стартует программа отбора, тестов и обучения создаваемого нового единого полицейского спецназа КОРД ( по образу американского S.W.A.T)

- С августа пойдет полная интеграция в новую полицейскую систему городской дежурной части, колл-центра 102.

ЗАКАРПАТСКАЯ ОБЛАСТЬ.

- Набор в новую патрульную полицию дебютной единой полицейской конгломерации Ужгород - Мукачево и соединяющей города трассы - стартует 27 июля и завершится 11 августа. Будет набрано 230 курсантов - будующих полицейских патрульных.

admin

ТЕГИ : поліціяАрсен АваковМустафа Найем

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат