Вілкул: Ми за єдину Україну і мир

admin 21.01.2015 17:01 ПОДІЇ

Навесні 2014 Фонд Олександра Вілкула «Українська перспектива» першим почав надавати системну допомогу мирним людям, постраждалим в результаті конфлікту на сході країни. Понад 400 тонн продуктів і медикаментів отримали десятки тисяч українців у таборах біженців, поранені в госпіталях і лікарнях, переселенці, які були змушені покинути рідні домівки і тепер проживають у Дніпропетровській області.

«Ми - за єдину Україну і світ. Тому не опустимо рук і будемо продовжувати допомагати мирним людям, постраждалим від конфлікту. Я дякую волонтерів нашого Фонду «Українська перспектива», всіх українців, які показали світові наскільки сильні в наших душах милосердя, доброта і чуйність. У 2015 році робота Фонду буде продовжена », - сказав Олександр Вілкул, голова Фонду« Українська перспектива », підбиваючи підсумки роботи Фонду 2014 року.

Допомога мирним жителям у зоні конфлікту

З травня 2014 почалася поставка гуманітарних вантажів - продуктів і медикаментів - для мирних людей із зони конфлікту в табори біженців та лікарні. В першу чергу, поставляються продукти харчування, медикаменти, а також теплий одяг, ковдри, електрообігрівачі, засобами побутової хімії, дитяче харчування і памперси для малюків різних міст Донецької та Луганської областей.

Зокрема, гуманітарний вантаж був переданий в Святогірськ, Миколаївку, Красний Лиман, Слов'янськ, Маріуполь, Донецьк, Новоазовськ, Авдіївку, Харцизьк, Дружковку, Артемівськ, Красноармійськ, Димитров, Краматорськ, смт Мангуш (Першотравенский район), Сватове, Щастя, Старобільськ, станицю та Лисичанськ. Також 22 тонни бензину були закуплені для машин «швидкої допомоги» в містах Луганської області.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат