Бійцям Правого сектору на Закарпатті "світить" до 15 років тюрми кожному?

admin 21.07.2015 13:07 ПОДІЇ

Геннадій Москаль заявив, що проти деяких учасників Правого Сектору Закарпаття відкрита кримінальна справа за рекет і бандитизм.


Представники “Правого сектору” на Закарпатті з метою наживи викрадали і катували людей та вимагали гроші у місцевих підприємців – повідомили із посиланням на голову обласної ради Закарпаття “ТСН“. Постраждалі тривалий час не наважувалися або боялися звернутися до міліції.

“Вони з метою наживи викрадали й катували людей, вимагали гроші в підприємців, забирали майно, використовуючи при цьому незаконну вогнепальну зброю, включно з автоматами, кулеметами та гранатометами. Фактично це був рекет, банальне заробляння грошей, і найгірше те, що все робилося під прикриттям патріотичних гасел”, – цитує прес-служба заяву Москаля.

На даний момент, розповів голова Закарпатської ОДА, дії представників Правого Сектору, які проходять по справі в Мукачеві та більшість з яких переховується у лісі, кваліфікуються як бандитизм. Він додав, що під підозрою зараз 13 людей від 18 до 39 років.

Зловмисникам загрожує від 5 до 15 років позбавлення волі із конфіскацією майна – повідомляє ТСН.

http://vsapravda.info/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат