Усім головам РДА Закарпаття, які написали заяви на звільнення, прийшли повістки

admin 21.07.2015 13:31 ПОЛІТИКА

Про це із сумом розповів нардеп Віктор Балога. "Скажете, совпаденіє? — риторично запитав сам себе слуга народа. — Не думаву"


- Ви вірите у співпадіння? Особисто я з роками засвоїв, що у політиці їх не буває. Розкажу вам одну історію. Минулого тижня виконуючі обов’язки голів райдержадміністрацій на Закарпатті написали заяви на звільнення. Їхні прохання задовольнили. А цього тижня усім поголовно прийшли повістки з військкоматів. Співпадіння? - зауважив Віктор Балога.
- Тепер розкажу вам іншу історію. Ви мабуть знаєте, і я це ніколи не приховував, що рік тому, після Майдану, коли Росія почала проти нас війну, наша команда на Закарпатті вирішила підтримати на виборах діючого Президента. Мотивація у нас була така ж, як і у всіх свідомих громадян – щоб після першого туру в Україні був обраний Президент, і щоб нарешті було усунуто вакуум легітимності влади. Для перемоги ми тоді зробили все. Закарпаття дало діючому Главі держави більше голосів, ніж навіть Вінницька область. Нас попросили – ми допомогли. Аж до того, що наші активісти працювали агітаторами в штабах діючого Президента. І за дивним збігом обставин, цього тижня прийшли повістки усім нашим активістам, списки яких рік тому ми подавали у центральний штаб пропрезидентської партії. Поки що лише по двох районах Закарпаття, але тенденція зрозуміла. Запрошення відвідати військкомат приходять усім поголовно по списку – тим, хто не служив, хто має інвалідність, хто згідно закону не підпадає під мобілізацію і т.д.. І дуже дивно, що запрошення прийшли усім майже одночасно. Співпадіння? - додав політик. - - Окрім того, за останній тиждень повістки прийшли депутатам районних рад від «Єдиного Центру». За дивним збігом обставин, саме тим, хто користується авторитетом і є носієм рейтингу у своїх громадах. Співпадіння?
- З цього приводу я можу сказати одне. Сталін відправляв неугодних в концтабори, Брежнєв – в дурку, Янукович – в тюрму, демократична влада в Україні – в АТО. Війна перестала бути засобом захисту суверенітету і територіальної цілісності, а перетворилася на інструмент політичної боротьби. Ризикну припустити, що повістка в АТО стане найпопулярнішою технологією місцевих виборів. Разом з масовим спамом активістів, влада не соромиться вести протистояння з добре вмотивованими і дисциплінованими добровольчими батальйонами. Це теж співпадіння? - підсумував Віктор Балога.

http://www.mukachevo.net/

admin

Коментарі :


21.07.2015 14:04 Свідок

Свій рейтинг Балога вивіз із   власного маєтку, що у Синяку, на колоні броньованих інкасаторьских автівок. Москалю вже доповіли, куди саме.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат