Міліція притягнула закарпатця, який вчинив заворуху з нацгвардійцями у Кам’яниці

admin 21.07.2015 11:45 ПОДІЇ

В інциденті з нацгвардійцями у Кам'яниці винуватим був водій БМВ - міліція.


Працівники Ужгородського райвідділу міліції притягнули до адміністративної відповідальності водія автомобіля марки «BMW», який, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, перешкоджав руху військової колони в с.Кам’яниця Ужгородського району.

Як ми повідомляли, у неділю ввечері, 19 липня до працівників Ужгородського райвідділу міліції звернувся командир окремого загону спеціального призначення. Військовослужбовець повідомив про те, що близько 21.00 на автодорозі в с.Кам’яниця Ужгородського району водій автомобіля марки «BMW» перешкоджав руху військової колони, а саме не надав перевагу в русі військовій техніці, яка рухалася із проблисковими маячками.

Натомість сам водій намагався довести протилежне, показував військовослужбовцям нецензурні жести, ображав їх та погрожував фізичною розправою. При встановленні обставин конфлікту та перевірці осіб, які перебували у салоні «BMW», останні чинили опір військовим та відмовлялися виконувати законні вимоги.

При візуальному огляді було встановлено, що правопорушники перебувають у стані алкогольного сп’яніння. Чоловіки були затримані за підозрою у протидії спеціальним діям підрозділів Національної Гвардії України в Закарпатській області. Відповідно до статті 13 Закону України «Про міліцію» військові застосували фізичну силу до нетверезих чоловіків. Правопорушники були передані працівникам Ужгородського РВ УМВС.

Міліціонери запропонували затриманим пройти освідчення на вміст алкогольних речовин в крові, однак останні категорично відмовилися. На водія автівки працівники ДАІ склали адміністративний протокол згідно ст.130 (керування транспортним засобом особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення, - нформація Ужгородського РВ УМВС.


Prozak

admin

ТЕГИ : нацгвардіяМіліціяЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат