У Закарпатті безкоштовно встановлюють лічильники

admin 21.07.2015 10:07 СОЦІО

ПАТ «Закарпатгаз» безкоштовно встановив 610 лічильників.

За два місяці з початку акції з безкоштовного встановлення лічильників природного газу, проголошеної під час брифінгу в облдержадміністрації, «Закарпатгаз» встановив майже 150 приладів обліку.   Згідно з графіком, розробленим сервісним центром з газифікації товариства, обсяги запланованих робіт наразі виконано на 25%.

Щоб активізувати споживачів голубого палива на виконання ст. 2 Закону України «Про забезпечення комерційного обліку природного газу», «Закарпатгаз» розіслав абонентам листа з повідомленням про безкоштовне встановлення лічильників протягом визначеного терміну з пропозицією звернутися до сервісного центру з газифікації з метою узгодження зручного часу для встановлення облікового приладу та з попередженням про припинення газопостачання з 1 січня 2016 року, якщо ця вимога не буде виконана, відповідно до ст. 5 вже згаданого Закону, без додаткового попередження.

Реакція споживачів на лист – позитивна: люди почали телефонувати, цікавитись, коригувати дату і час надання послуги, - констатує заступник голови правління ПАТ «Закарпатгаз» з комерційної діяльності та обслуговування клієнтів Євген Полуницький, - сподіваємось, зрозуміли, що зволікання з вирішенням «лічильникової» проблеми може призвести до перспективи не тільки втратити шанс отримати лічильник безкоштовно, а й залишитися без газу взагалі. Наразі ми відстаємо від затвердженого графіка через те, що за адресами, де роботи вже повинні бути виконані, абоненти - з огляду на сезон відпусток - перебувають у від’їздах. Тож сьогодні, до прикладу, працюючи на вулиці Заньковецької та Київській Набережній, як це й передбачено графіком, ми систематично повертаємось до вулиць, які вже пройшли, але не обслужили тих, хто був відсутній. На майбутнє товариство ламає цю згубну практику: проігнорував клієнт графік, значить втратив можливість отримати лічильник безкоштовно. ПАТ «Закарпатгаз» закликає споживачів консолідуватись з підприємством у виконанні поставленого завдання, адже аврал перед початком опалювального сезону не потрібен ні одній, ні іншій стороні…

Довідка: Згідно з Інвестиційною програмою газорозподільного підприємства ПАТ «Закарпатгаз» на 2015 рік на встановлення 2027 безкоштовних лічильників природного газу виділено понад 3,5 млн. грн. (в т.ч. за рахунок складової тарифу).

admin


За матеріалами регіональної газової компанії "Закарпатгаз"

ТЕГИ : газЗакарпаттязакарпатгаз

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат