Федака про те, на кому кров бійців ПС та міліціонерів

admin 13.07.2015 07:57 ПОДІЇ

Кров бійців Правого Сектору та міліціонерів лежить безпосередньо на керівництві держави, яке не бачить контрабанду на Закарпатті – Федака

Про це в мережі Фейсбук повідомляє журналіст Павло Федака.

Вчора побував на базі імпровізованого антитерористичного центру під Мукачевом. І представники міліції, і представники СБУ виглядали пригніченими, дещо розгубленими. Було ясно, що вони в цій ситуації вже нічого не вирішують і питання розглядається на найвищому державному рівні.
У спілкуванні з простими міліціонерами з’ясував, що вони не схильні до переговорів і вважають за необхідне знищити представників Правого Сектору, які закріпились поблизу села Лавки. Зрозуміло, що в їх позиції ключовим моментом була жага помсти за пораненими товаришами.
На жаль, ці люди не розуміють головного, що вони разом з рядовими бійцями Правого Сектора стали заручниками ситуації навколо мегаконтрабанди цигарок, котра шурує через Закарпаття і живить кримінальні клани Балог та Ланя, а керівники закарпатських СБУ, прокуратури, МВС, прикордонної служби знімають з неї вершки у вигляді мільйонних прибутків у доларовому еквіваленті для себе та найвищого керівництва держави.
Хочу заявити, що кров бійців Правого Сектору та міліціонерів лежить безпосередньо на керівництві держави, зокрема і на Президенту України Петру Порошенку, який вперто не хоче бачити злочинної діяльності кримінального спрута на Закарпатті.

admin

Коментарі :


13.07.2015 11:51 Дюла

Балозі по хєру, кого використати заради бабла: хоч Єдиний центр, хоч Правий сектор, хоч Порошенка, хоч Януковича, хоч єдину Україну, хоч суверенне Закарпаття. Балога по-любе вивернеться, викрутиться, вициганить, аби лише його файта жирувала.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат