Закарпатці отримуватимуть 7% від кожної покупки ліків

admin 19.01.2015 09:41 СОЦІО

ПриватБанк та аптека "MAXIMUM" повернуть кожному покупцю відсотки від витраченої суми куплених ліків.

ПриватБанк постійно піклується про своїх клієнтів, особливо про тих, хто цього найбільше потребує. Тому разом з аптекою "MAXIMUM" банк підключив програму лояльності “Бонус Плюс”. Тепер кожен клієнт ПриватБанку отримуватиме 7% від кожної покупки ліків.

“Ми завжди стараємося бути в курсі потреб наших клієнтів, - говорить Леся Орбан, керівник Закарпатського РУ ПриватБанку. - Тому підключивши до бонусної програми аптеку "MAXIMUM", допоможемо кожному клієнту зекономити. Нараховані бонуси можна буде використати у будь-якій торговій точці, сервісних підприємствах та в інтернет-магазинах, які беруть участь у програмі. Тільки в Ужгороді їх нараховується близько півсотні”.

“Цукровий діабет змушує мене часто відвідувати аптеки, - розповідає Ольга Лемак, покупець. - Наскільки зараз дорого хворіти - знаю не з чуток. Кожного тижня спостерігаю за рістом цін, особливо на ті товари, без яких не можливо обійтися. Ліки, на жаль, не виняток, особливо зараз, взимку. Завдяки програмі “Бонус Плюс” від ПриватБанку змогла накопичити уже чималеньку суму. Ліки дорогі, тому відсотки, які нараховуються на бонусний рахунок дуже потрібні. Тепер я зможу їх витратити знову ж таки в аптеці або магазині”.

Програма лояльності “Бонус Плюс” дає можливість кожному клієнту ПриватБанка отримати в подарунок бонуси від кожної покупки. Детальніше про бонусну програму можна прочитати на сайті bonus.privatbank.ua та дізнатися про всіх партнерів програми.

admin


За матеріалами прес-служби Приватбанку у Закарпатській області

ТЕГИ : Приватбанкаптекаліки

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат