Балога, Фейсбук і сковзка тема сепаратизму

admin 08.07.2015 13:41 ПОЛІТИКА

Нардеп зі скандальною репутацією вимагає від Верховної Ради України ухвалити першочергово законопроект про амністію в 2015 році


Про це він пише у своєму Фейсбук:

Серед тих, хто коментує допис нардепа, люди, які до таких проявів ставляться з обережністю. Припускають користувачі навіть такий факт, що звільнені в’язні можуть запросто стати новими сепаратистами.

А, знаючи, що спроби автономізувати Закарпаття вже були, і пам’ятаючи від кого пішла ця ідея, позитивно ставитися до таких закликів екс-міністра МНС, з сепаратистськими нахилами.

До речі, щодо причетності нардепа до розвитку русинського сепаратизму, неодноразово висловлювалися не тільки закарпатці. У своїй промові, корупціонера і сепаратиста Балогу згадала в 2014-му і Тетяна Чорновол. За словами волонтерки, саме Балога фінансував сепаратистський рух щодо від’єднання Закарпаття від України й створення тут автономної республіки.


Про те, що Віктор Балога – сепаратист, висловлювався і колишній губернатор Закарпаття Геннадій Москаль. Свої припущення щодо фінансування русинського сепаратизму Балогою, він казав ще в 2008-му:

«Те, що русинський рух на Закарпатті контролює особисто глава президентського секретаріату В. Балога, немає ніяких сумнівів», – сказав тоді Москаль.

http://glasno.info/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат