4 людей загинуло у ДТП за тиждень

Агнеса Сабелко, Аліна Галаш, студентки відділення журналістики УжНУ 08.07.2015 12:31 ПОДІЇ

Про події минулих 7 діб у нашому краї розповів начальник Управління кадрового забезпечення УМВС України в Закарпатській області Василь Корсак під час прес-конференції 7 липня.


Органами внутрішніх справ області зареєстровано 1385 заяв та повідомлень. З них 189 слідчими внесено до єдиного реєстру судових розслідувань та розпочато кримінальне провадження. Працівниками слідчих підрозділів 43 особам вручено повідомлення про підозру у вчиненні 43 кримінальних правопорушень.
На території області зареєстровано один факт незаконного збереження зброї, внаслідок чого вилучено1 одиницю холодної зброї. Викрито 11 фактів збереження наркотичних речовин, вилучено близько 800 рослин маку та 60 г макової соломки. За скоєння адміністративних порушень складено 577 адміністративних протоколів, із них 21 протокол за статтею 130 кодексу по адмін порушень, тобто керування транспортним засобом у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння. За тиждень на території області відбулося 7 дорожньо-траспортних пригод, внаслідок яких 4 людини загинуло та 5 було поранено.
Також за минулий тиждень на території області проведено 63 масові заходи на яких було задіяно 188 працівників міліції. Порушень громадського порядку на цих заходах не допущено.


Агнеса Сабелко, Аліна Галаш, студентки відділення журналістики УжНУ

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат