За автомобіль заступника мера палієві дадуть від 3 до 7 років

Агнеса Сабелко, Аліна Галаш, студентки відділення журналістики УжНУ 08.07.2015 12:30 ПОДІЇ

27 червня у с. Минай був скоєний розбійний напад. Ввечері о 21.35 у міліцію надійшов дзвінок про те, що мешканець с. Минай був доправлений в лікарню   з різними тілесними ушкодженнями, а також порізом у ділянці шиї.


Як повідомив Михайло Палкуш – керівник міліції Ужгородщини, до цієї особи у вечірній час доби, прийшли двоє невідомих, які почали наносити йому тілесні ушкодження, а також безпідставно вимагати гроші. Цих осіб постраждалий не знає, тільки одного знає візуально. Не знайшовши грошей, вони заволоділи технікою яка знаходилася у нього в будинку, після чого грабіжники нанесли мешканцю села тілесні ушкодження.
Цього ж дня по гарячих слідах одного зі злочинців спіймали. Наразі він знаходиться під вартою. Щодо іншого зловмисника, наразі проводиться досудове слідство.
Вчора, 6 липня о 5.25 ранку надійшло повідомлення, що у с. Сторожниця відбулося загорання транспортного засобу. Honda CR-V. Пізніше було з’ясовано, що цей автомобіль належить заступнику голови міської ради. Виїхала слідча оперативна група, зібрала всі матеріали.   Наразі проводиться досудове слідство. Порушнику світить від 3 до 7 років.


Агнеса Сабелко, Аліна Галаш, студентки відділення журналістики УжНУ

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат