Правозахисник звинуватив закарпатського “губернатора” у вчинені кримінального злочину (ДОКУМЕНТ)

admin 08.07.2015 12:25 ПОДІЇ

Правозахисник з Хуста Роман Келемен звернувся до прокуратури Закарпатської області з повідомлення про злочин вчинений головою Закарпатської ОДА Василем Губалем.

Про Роман повідомляє на своїй сторінці у мережі Фейсбук.
Пройшло більше місяця з того моменту, коли наш голова Закарпатської ОДА почав прокладати асфальтну дорогу до своєї власності – вівчарника в с . Нижнє Селище Хустського району . Дана подія викликала обурення у всього Закарпаття ,так як дороги краю знаходяться в критичному стані , а транспортний податок платить все населення Закарпаття. Люди вже погрожують перекриттям доріг і навіть в деяких місцях їх перекривали. Навіть самі чиновники з ОДА обурені таким поступком п. Губаля В.І., а депутатський корпус обласної ради матюкається, так як до них безпосередньо звертаються жителі Закарпаття і вказують , що в їх округах критичний стан з дорожнім покриттям .
Президент та голови правоохоронних органів країни постійно натякають на боротьбу з корупцією у органах державної влади і завіряють , що в першу чергу буде йти очищення влади зверху . Але Закарпаття далеко від Києва і тут правила свої . Дивує той факт , що ніхто не спитав голову ОДА звідки взявся цей асфальт , коли фінансування дорожніх робіт більше 45 днів на оплачуються з бюджету (про це є заява Губаля при перекритті дороги) . Як бачимо правоохоронні органи, які борються з корупцією та повинні вболівати за бюджет краю : МВС , СБУ , Прокуратура – ніяк не відреагували на такі публікації в ЗМІ . Тому я вирішив спонукати їх до цього і написав заяву про вчинення кримінального правопорушення відносно голови ОДА.
Цікавий факт стався з реєстрацією моєї заяви, зайшовши в приміщення прокуратури , хотів попасти на прийом до прокурора області,але вчора був Іван-день і зустрічатись з громадянами було не на часі . Запитавши мене, що я хочу від прокурора, я повідомив що хотів би подати заяву про злочин на посадову особу . Мене запитали звідки ця посадова особа , кажу : «з Хуста», тоді через деякий час до мене підійшов працівник прокуратури . Починаючи читати заяву , міміка працівника різко змінилась, він навіть покрився потом , але заяву прийняв .
Всі ми розуміємо , що всі корупціонери стільки крадуть , скільки їм це дозволяють правоохоронні органи . Дану заяву про таке зухвале правопорушення Гловою ОДА п.Губалем В.І. крім мене, також підписали ще й Голова Громадської ради при Хустській РДА Дойчак Р. , член ради Джумурат Й. та голова Хустської районної ради РПУ Величко Дмитро з його заступником Барзул С. . Надіюсь прокуратура вже почала жити по-новому,а Президент почне вже боротьбу з корупцією починаючи з свого представника в Закарпатті п.Губаля В.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат