Найгірші в Україні: Закарпатські школярі показали найслабші результати у ЗНО

admin 07.07.2015 13:50 ПОДІЇ

Про це сьогодні повідомив координатор громадської мережі ОПОРА у Закарпатській області Володимир Феськов.


«Є суттєва різниця між тим, як складають тести учасники сільських шкіл і міських. Рівень знань відрізняється доволі суттєво. І вкотре Закарпатська область відрізняється найнижчими показниками у рейтингу областей по підсумках ЗНО. Ми у рейтингу посідаємо останнє місце. Це, на нашу думку, ставить перед міністерством освіти завдання переглянути підхід до підготовки учнів ЗОШ, в тому числі в Закарпатській області», - повідомив Феськов.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що оновлена система ЗНО «відсікатиме» випускників, котрі не володіють достатніми знаннями для навчання у ВНЗ.

http://goloskarpat.info/

admin

Коментарі :


07.07.2015 19:54 василь

одні ВИ написали цю новину, а це реальна біда і це результати газдування Балогівської   групи суперхабарників на чолі з Мотильчаком. Позор їм, поступлення через хабарі і знання якщо низькі, то більше поборів мож назбирати. До чого ми котимося? скоро в області буде великий дефіцит на нормальних врачів, освітян, юристів та інш., бо всюди правлять клани - свої і навчання, робота лиш по блату або за гроші. Дожилися і це ті які тіпа робили революцію, щоб далі красти.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат