Міністерство не погоджує кадрове рішення Губаля

admin 06.07.2015 13:52 ПОДІЇ

Гнітючі наслідки піврічної роботи Управління молоді та спорту Закарпатської ОДА під керівництвом УДАРного ставленика Д. Мана понад двадцять мільйонів збитків для громади


Ні для кого в Закарпатській області уже не таємниця, що галузь фізичної культури, молоді та спорту на обласному рівні за останні шість місяців доведена фактично до повного занепаду, адже за останнє півріччя провалено фундаментальні пріоритетні цілі та завдання розвитку цієї галузі, зокрема:

За наявності 100 % необхідних коштів в бюджеті:

– Закарпатською обласною адміністрацією цілковито провалено виконання обов’язку забезпеченя в області літнього оздоровлення дітей пільгових категорій, тендер на придбання путівок до сьогоднішнього дня не проведено, а запланований на середину літа тендер може, при умові його проведення, бути виконаний тільки в останій місяць літа, що при наявній кількості дітей є явно неможливим навіть на 5%.

– цілковито зірвано виконання обласної програми будівництва спортивних майданчиків на території Закарпатської області, будівництво яких було затвреджено на початку березня цього року рішенням обласної ради та про блиcкавичне будівництво яких казкував начальник управління «чудо»-управлінець Д. Ман; наслідок – не розпочато будівництво жодного.

– визнаний на рівні держави пріоритетний напрямок розвитку молодіжної політики України – патріотичне виховання молоді – взагалі забутий та залишений поза увагою фейсбучним керманичем начальником Управління молоді та спорту Закарпатської ОДА Д. Маном.

– не забезпечена своєчасна виплата стипендій студентам-спортсменам;

– не забезпечена своєчасна оплата за навчання найкращих спортсменів області, що призвело до недопущення їх до складання сесії та поставило на межу відрахування з ВУЗів;

– фінансуються за невідомо яким, можливо, кумівським принципом, одиничні змагання федерацій, що проводяться в області. Іншим же спортсменам пропонують зачекати, а деякі подані спорстменами документи – взагалі не можуть знайти, про що повідомляють напередодні змагань таких провалів в управлінні предостатньо.

Як наслідок, Закарпатська обласна адміністрація, за наявності спеціально передбачених для цього коштів, не забезпечила придбання для громади вище перерахованих та багато інших суспільних благ. А це, всерівно, що їх вкрали у громади області цих благ на суму понад 22 млн. грн. передбачених бюджетом. Чи випадково це свавілля та безчинство зі знищення цілої галузі області здійснюється не за мовчазної згоди та «благословіння» губернатора області В. Губаля, що призначив на цю посаду людину без досвіду роботи – Д. Мана та народного депутата УДАРу В. Пацкана, саме з чуток по квоті якого на цю посаду і було призначено цього «чудо» керівника.

Єдиний, хто не залишився осторонь цієї проблеми та висловив своє категоричне «ні» такому горе управлінню є Міністерство молоді та спорту України, що не здійснило погодження нелегітимної кандидатури Д. Мана – ставленика губернатора по квоті скандально відомого в області Пацкана.
Так, Міністерство молоді і спорту фактично відмовило губернатору Закарпаття В. Губалю в погодженні Д. Мана на посаду начальника Управління молоді і спорту Закаратської обласної адміністрації, обов’язковість погодження на посаді якого даним міністерством прямо передбачена ст. 11 Закону України «Про місцеві державні адміністрації».

Згідно з цією статтею, встановлено, що керівники структурних підрозділів місцевих державних адміністрацій призначаються на посаду та звільняються з посади головами відповідних державних адміністрацій за погодженням з органами виконавчої влади вищого рівня.Міністерство молоді та спорту України, в даному випадку, є органом виконавчої влади вищого рівня, який і відмовив в погодженні.

http://glasno.info/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат