Центр зайнятості кличе закарпатців працювати у "Гроклін-Карпати" (ФОТО)

admin 02.07.2015 10:21 СОЦІО

 

Закарпатський центр зайнятості активно зайнявся пошуком персоналу для «Гроклін-Карпати».

Днями у ТОВ «Гроклін-Карпати» відбулася робоча зустріч заступника директора Закарпатського обласного центру зайнятості Ольги Сівач і керівництва підприємства – генерального директора Андре Герстнера, виконавчого директора Кшиштофа Врублевського, його заступника Анни Калніборецької. Взяла участь у заході і директор «Грокліну» у Польщі Барбара Сікорська.

Ця подія стала черговим логічним етапом співпраці ТОВ «Гроклін-Карпати» зі службою зайнятості області у напрямку якісного і оперативного кадрового наповнення підприємства.

Робота центрів зайнятості із залучення людей до роботи на підприємство триває не один рік. Ольга Сівач проінформувала керівництво «Гроклін-Карпати», що мала особисту зустріч з директорами центрів зайнятості тих міст і районів Закарпаття, звідки підприємство наразі готове залучати людей. Вона ознайомила колег із потребою підприємства у швачках, основними вимогами до кандидатів, надала контакти підприємствадля особистого зв’язку. Вже від керівництва центрів зайнятості безробітні жінки Ужгорода і Ужгородського району, Мукачева і Мукачівського, Перечинського, Великоберезнянського районів мають змогу отримати всю потрібну інформацію та направлення на підприємство. У цьому напрямку зроблені вже перші кроки – 5 жителів Перечинського та 3-оє Ужгородського районів отримали направлення на підприємство. Також спеціалісти Ужгородського районного центру зайнятості знайшли кандидата на посаду «вантажника», актуальну на «Гроклін-Карпати».

На зустрічі присутні вчергове торкнулися важливого питання профнавчання некваліфікованих осіб. Ольга Миколаївна зауважила, що в області сьогодні тільки 3 ліцензовані заклади, які можуть навчати «швейних» фахівниць з числа безробітних – в Ужгороді, Сваляві та Міжгір’ї. Тому питання навчання фаху швейної справи є актуальним. За інформацією Ольги Сівач, центр зайнятості має можливість допомогти в організації навчання швачок безпосередньо на підприємстві з відшкодуванням витрат на навчання. Єдина і головна вимога такої співпраці – опісля закінчення навчання підприємство працевлаштовує осіб.

Присутні оглянули зали ТОВ «Гроклін-Карпати», оцінили умови праці сьогоднішніх і майбутніх працівників підприємства. Відвідали їдальню як важливу складову, у якій працівники мають потребу і бувають щодня. Ольга Миколаївна позитивно оцінила умови праці на підприємстві «Гроклін-Карпати» і слушно зауважила, що безробітна аудиторія має побувати тут і ознайомитися з деталями робочого процесу на власні очі, а не лише у теорії.

Відтак наприкінці робочої зустрічі, керівництво «Гроклін-Карпати» та заступник директора Закарпатського обласного центру зайнятості домовилися про організацію професіографічних екскурсій   на підприємство. За рекомендацією Ольги Сівач, такі заходи матимуть груповий характер – побачити підприємство «зсередини» зможуть почергово зареєстровані безробітні   з Ужгорода та Ужгородського району, відтак, Перечинського та Великоберезнянського районів і т.д. Перша група, за словами Ольги Миколаївни, буде сформована і направлена на підприємство вже наступного тижня.

admin


За матеріалами прес-служби Закарпатської ОДА

ТЕГИ : роботаГроклін-КарпатиЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат