Невдовзі в Ужгороді стартує реконструкція історичного центру

admin 25.06.2015 09:43 РАТУША

Реконструкцію історичної частини Ужгорода можуть розпочати уже за тиждень.

Представники київської фірми-підрядника ТОВ «КБК» зустрілися з міським головою Ужгорода Віктором Погорєловим, щоб погодити деталі реконструкції фасадів та покрівель будинків із "парними" номерами на площі Петефі.
Нагадаємо: розробкою проектно-кошторисної документації непарних споруд займається архітектор В’ячеслав Балог, родина якого відновлювала площу Ринок у Львові.

«КБК» має не менше досвіду, всі працівники, що задіюються до реставраційних та будівельних робіт, приїздять зі столиці. Сьогодні під час зустрічі обговорили кошториси та останні приготування перед початком робіт.
Упродовж тижня до міської ради запросять власників торгових об’єктів, які розміщені в будинках на Петефі, з ними узгодять майбутній ремонт фасадів.

У ТОВ «КБК» запевняють, що все виконають якісно й оперативно: близько десяти будинків встигнуть відремонтувати за 2-3 місяці. Приступати хочуть уже з наступного тижня, проте побоюються закарпатської бюрократії. Від колег начулися, що при погодженнях ремонту історичної спадщини міського значення управління культури Закарпатської ОДА може свідомо затягувати процес.

admin


За матеріалами Ужгородської міськради

ТЕГИ : Ужгородвіктор погорєловреконструкція

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат