Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 19.01.2015 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні понеділок, 19 січня. Розпочинайте день з чогось нового, не піддавайтеся буденності. Нехай у житті буде максимально багато яскравих митей, які запам’ятовуються надовго. Смачного вам кавування у понеділок разом з бажаними співрозмовниками!

Цитата дня: Немає більших багатств на землі, ніж дружба і взаємовідносини між людьми. Будьте хорошим другом для всіх, кого ви зустрічаєте. Будьте там, де ви потрібні іншим. Приймайте людей. Любіть людей. Любіть незалежно від того, чи відповідають вони вам взаємністю. Не чекайте, поки хтось інший зробить перший крок. Будьте відкритим для всіх. Що ви можете втратити, крім своєї самотності?

© Джон Кехо "Підсвідомість може все!"

19 січня 2015 року
по Закарпатській області: Хмарно. Часом дощ, в горах місцями з мокрим снігом. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень 2-7° тепла.
Автошляхи: Часом дощ, в горах місцями з мокрим снігом. Видимість добра, в опадах місцями 2-4 км.
по м. Ужгород: Хмарно. Часом дощ. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 2- 4° тепла, вдень 5-7° тепла.


ІМЕНИНИ 19 січня - Генріх, Іван


Сьогодні також:
• Хрещення Господнє (Йордана, Водохреща, Богоявлення) — третє і завершальне велике свято різдвяно-новорічного циклу у православних та греко-католицьких християн.



Цей день в історії

1655 — в Охматівській битві українські козаки розбили польське військо.
1825 — Езра Деггетт і його племінник Томас Кенсетт із Нью-Йорказапатентували спосіб консервування в бляшаних банках лосося, устриць і омарів.
1903 — оголошено проведення першої велогонки «Тур де Франс» — найпрестижнішого і найпопулярнішого спортивного велозмагання наших днів.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Мистецький центр “Галерея Ілько”
До 23 січня — виставка “Шапка” про “Шапку”.
Виставка творів заслуженого художника України Івана Ілька.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Картинна галерея (Мукачево, пл. Федорова, 5)
До 20 січня — Новорічно-Різдвяна виставка художників Мукачева.

Мукачево, замок “Паланок”
До 31 січня — персональна виставка авторської флорентійської мозаїки Володимира Ларіонова (м. Київ).

«Доміон»
До 21 січня — «Хакер”. Поч. о 21.20, 23.20. «Ніч у музеї: Секрет гробниці”. Поч. об 11.20, 14.20, 18.00. “Сьомий син, 3D”. Поч. о 16.10, 19.40. “Три богатирі: Хід конем, 3D”. Поч. о 10.00, 13.00.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 21 січня —   «Три богатирі: Хід конем, 3DX”. Поч. об 11.00. “Неймовірна подорож містера Співета, 3D”. Поч. об 11.00, 18.10.   “Сьомий син, 3DХ”. Поч. о 12.30, 19.45. “Ведмеді-сусіди: Зимові канікули”. Поч. о 12.45, 15.30. «Ніч у музеї: Секрет гробниці”. Поч. о 14.20, 18.00. “Снігова королева-2”. Поч. о 14.00. “Джон Уік”. Поч. о 16.10. “Чарівні історії: Еліксир доброти”. Поч. о 16.45. “Ялинки 1914”. Поч. о 20.00. “Вихід: Царі і боги, 3DX”. Поч. о 21.30. “Великі очі”. Поч. о 21.45.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3/2)
До 21 січня — “Феї і легенда загадкового звіра”. Поч. о 12.30.   “Вихід: Царі і боги, 3D”. Поч. о 17.30. “8 нових побачень”. Поч. о 21.50. “Сьомий син, 3D”. Поч. о 10.30, 15.40. «Ніч у музеї: Секрет гробниці”. Поч. о 20.00. “Снігова королева-2”. Поч. о 14.00.
Художній музей імені Бокшая
Виставка “In Memoriam” до 75-річчя з дня народження В’ячеслава Приходька.  
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка із фондової колекції музею «Традиційний народний одяг та одягова вишивка українців Закарпаття».
Виставка із фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Балаж Меланії Йосипівни, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Різдвяна виставка.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття «Закарпатська осінь – 2014».
Виставка картин, виготовлених із допомогою штучних каменів, київського художника Володимира Ларіонова.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Центральна міська бібліотека для дітей «Казка» (пл. Б. Хмельницького, 3)
Постійно діюча виставка дитячих робіт творчої групи «Весела палітра».

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки (вул. Виннична, 20)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні варто звернути увагу на ідеї, які вас відвідують. Вони мають сенс, і ваш оптимізм має під собою ґрунт. Однак вас бентежитиме ряд об'єктивних причин, через які ви побоїтеся взяти на себе відповідальність. Головне - не втрачайте надії. Дайте собі час для того, щоб ваші міркування перетворилися в здійсненний план.
Телець. Перша половина дня обіцяє бути успішною. До обіду варто здійснити ряд зустрічей і переговорів. Друга половина дня необхідна для завершення розпочатих справ, виконання обіцянок. Зверніть увагу на деталі.
Близнюки. Це період реалізації ряду очікуваних подій. Не упускайте свого шансу. Зараз вам потрібно викладатися на всі 100%, щоб втілити в життя свої плани.  
Рак. Сьогодні вам варто більше часу приділити стосункам із колегами. Якщо ви маєте проблеми - саме час їх нівелювати. Разом з тим вам сьогодні не варто перевтомлюватися, оскільки ваш енергетичний потенціал знаходиться на межі своїх можливостей. Перевтома загрожує захворюванням. Намагайтеся дотримуватися внутрішнього балансу.
Лев Сьогодні вам варто розглянути ряд пропозицій, які ви нещодавно отримали. Швидше за все, зовсім скоро доведеться визначитися з вибором. Звертайте увагу не тільки на деталі, але і на перспективу. Прораховуйте свої дії на кілька кроків уперед.
Діва. Сьогодні вам доведеться оцінити ситуацію з точки зору її розвитку та обставин, які будуть актуальні через два-три місяці. Постарайтеся максимально точно змоделювати ситуацію, щоб прорахувати можливі ризики сьогоднішніх вкладень. Вам варто враховувати всі фактори, які можуть впливати на розвиток ситуації. Пам'ятайте, що вже зараз ви закладаєте фундамент свого майбутнього успіху.
Терези   Сьогодні вам варто більше часу приділити спілкуванню, переговорам і зустрічам. Саме зараз ви маєте слушну можливість справити враження. Постарайтеся зробити його позитивним, адже від цього залежить ваше соціальне і матеріальне становище. Покажіть всі свої сильні сторони, роблячи менший акцент на недоліках.
Скорпіон Сьогодні вам варто звернути пильну увагу на своє здоров'я і здоров'я ваших близьких. Якщо ви зараз не вживете необхідних заходів, незабаром про це пожалкуєте. Пам'ятайте, що наш стан здоров'я, як і наших близьких, прямо пропорційний нашому успіху. Саме тому ви не маєте заощаджувати на найдорожчому.
Стрілець. Сьогодні вам варто звернути увагу на ряд пропозицій, які ви отримуєте. Варто уважно їх розглянути. Не поспішайте з висновками і рішеннями - шукайте можливості. Вам варто впоратися з вашими забобонами, страхами і невпевненістю в собі. Не упускайте час.
Козеріг Вам не варто приймати рішень під впливом емоцій. Оперуйте фактами - це вірніший спосіб не вскочити в халепу. Зараз не час витрачати гроші, прибережіть їх для вдалішого моменту. Якщо вам пропонують їх примножити - не поспішайте приймати рішення.
Водолій. Сьогодні ваш день. Якщо ви мріяли про щось, то зробіть це сьогодні. Відкиньте забобони. Адже мрії, які з'являються у нас, перебувають у повній відповідності з нашою долею. Дозвольте собі отримати, і прагнути того, чого хочеться найбільше в житті.
Риби Сьогодні вам варто більше часу приділити стосункам із близькими і особливо з дітьми. Пориньте разом з ними в атмосферу тепла і затишку. Дозвольте їм повірити в те, що мрії обов'язково збуваються. Ось побачите - ви знайдете в собі сили для подальшого вирішення проблем, що виникли.






А зараз — усміхніться :)

- У чому секрет Вашого довголіття?
- Немає грошей на похорон.


А я вчора з кумом горілки випив, і ранком як заново народився!
- Що, так добре було?
- Ні, у капусті знайшли.


Він: Привіт, тварино!
Вона: ???
Він: Ну, я ще не визначився зайчик ти чи кошеня, ось вирішив узагальнити!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат