Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 22.06.2015 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні понеділок, 22 червня. Будьте впевнені у власних силах, сміливо йдіть до мети – й у вас все вийде. Цінуйте яскраві миті життя, віддавайте любов – й отримаєте натомість значно більше. Гарного вам понеділка і смачної ранкової кави!

Цитата дня: Істинне призначення вашої подорожі - це не місце на карті, а новий погляд на життя.
© Генрі Міллер


Погода 22 червня 2015 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, місцями короткочасні дощі, грози. Вночі та вранці подекуди туман. Вітер південно-західний 5-10, під час грози пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 5-10°, вдень 19-24°, в горах місцями вночі 2-4°, вдень 10-15° тепла.
Автошляхи: Місцями короткочасні дощі, грози. Вночі та вранці подекуди туман. Видимість добра, в дощі 2-4 км, в тумані 200-500 м.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 8-10°, вдень 22-24° тепла.



ІМЕНИНИ   22 червня – Олександр, Олексій, Іван, Кирило, Маріанна, Марія, Марфа, Фекла.


Сьогодні також:

• День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні — відзначається щорічно 22 червня згідно з указом президента № 1245/2000 від 17 листопада 2000 року



Цей день в історії

1634 — Рембрандт одружився зі Саскією ван Ейленбюрх, що відтоді стала його музою
1668 — царські війська почали 7-річну облогу Соловецького монастиря, який відмовився приймати церковну реформу
1671 — Османська імперія оголосила війну Речі Посполитій
1675 — англійський король Карл II заснував Грінвіцьку обсерваторію



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

«Доміон»
До 24 червня — “Думками навиворіт, 3D”. Поч. о 10.00, 12.00, 16.10, 18.00. «Світ Юрського періоду, 3D”. Поч. о 14.00, 20.00. «Астрал. Частина 3». Поч. о 22.10.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 24 червня   — «Пісня моря”. Поч. о 10.00, 13.00. “Думками навиворіт, 3DX”. Поч. о 10.00, 11.45, 13.35, 17.50.   «Пінгвінчик Пороро: Великі перегони”. Поч. об 11.35, 14.40, 16.00. “Світ Юрського періоду, 3DX”. Поч. о 15.35, 19.45. “Викрадення Фредді Хайнекена”. Поч. о 17.30, 21.30. “Спогади про майбутнє”. Поч. о 19.10. “Полтергейст, 3DX”. Поч. о 22.00.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3)
До 24 червня —   “Світ Юрського періоду, 3D”. Поч. о . “Шпигунка”. Поч. о . «Астрал. Частина 3». Поч. о .

Художній музей імені Бокшая
Виставка польських художників «Синергія».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття 1-го міжнародного Салону художньої фотографії “Карпатський круг — 2015” (галерея замку).
Фотовиставка співробітників відділу природи «Птахи: знайомі незнайомці».
Виставка “Inter arma silent musae» («Між гарматами музи мовчать»).
Фотовиставка відділу А. Волошина та новітньої історії “Війна – очима фронтового кореспондента”.
Експозиція відділу історії “Графи Шенборни та художнє побутове литво”.
Фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття 1-го міжнародного Салону художньої фотографії “Карпатський круг — 2015”.
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка Івана Ілька.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Галерея «Ужгород»  
Персональна виставка Василя Бобіти (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка «Квітник» Олени Кондратюк.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка німецького наукового товариства ім. Макса Планка «Картини зі світу науки».
Виставка молодих майстрів народної творчості.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка з фондової колекції музею «Традиційний народний одяг та одягова вишивка українців Закарпаття».
Виставка «VI Carpathica Expo». Мистецькі роботи членів творчого об’єднання митців ім. Мігая Мункачі та інших закарпатських митців.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен Перша половина дня підходить для наведення порядку в справах. Вам слід завершити проекти, які не принесли ніяких результатів. Стосунки з колегами можуть ускладнитися через плітки в колективі. Спостерігайте і аналізуйте дії інших, не поспішайте приймати рішення. Вільний час варто присвятити догляду за своєю зовнішністю і турботою про гардероб.
Телець День принесе багато зустрічей і сюрпризів. Під час розмови слідкуйте уважно за співрозмовником, щоб отримати про нього більше інформації. Те, що на перший погляд вам може здатися вигідним, в реальності виявиться ілюзією. Важливі рішення краще відкласти, щоб все проаналізувати детально. Увечері сходіть у гості, щоб відволіктися від суєти і зняти напругу.
Близнюки   Сьогодні на вас чекає похвала з боку керівництва. Ваші досягнення і заслуги можуть викликати заздрість слабких людей. Спостерігайте за поведінкою колег, щоб зробити правильні висновки. У другій половині дня всі підписані документи принесуть довгострокове партнерство. Вам слід звернути увагу на свій стан здоров'я. Зняти напругу і заспокоїти нервову систему допоможуть гомеопатичні засоби.
Рак. День дуже вдалий для торгівлі і принесе хороший прибуток. Вам слід піти на поступки, щоб завоювати довіру партнерів. У другій половині дня краще відмовитися від колективної роботи. Приймайте самостійні рішення і приховуйте свої плани від конкурентів. Увечері постарайтеся розслабитися, використовуючи водні процедури або масаж.
Лев   Сьогодні вам доведеться багато трудитися і, можливо, ввечері затриматися на роботі. Не варто конфліктувати з колегами, намагаючись відстояти свою правоту. У другій половині дня ви можете обговорити свої плани з керівництвом і отримати позитивне рішення. Схвалення ваших ідей з боку авторитетної людини принесе матеріальну вигоду. Вечір краще присвятити вирішенню сімейних питань.
Діва Вранці на вас чекає несподівана зустріч з особою, яка дасть вам позитивні рекомендації. Намагайтеся відмовитися від скромності, підкресливши свої професійні гідності. У другій половині дня колега підкаже вам правильне рішення. Допомога однодумців принесе швидку вигоду і перспективу. Вільний час присвятіть читанню чи послухайте надихаючу музику.
Терези Сьогодні вам доведеться вирішити безліч проблемних ситуацій. Намагайтеся стежити за часом, щоб не запізнитися на важливу зустріч. Вам варто поділитися своїми планами з керівництвом, щоб отримати додаткові привілеї. Ваш недоброзичливець у колективі буде засуджений публічно. У другій половині дня займіться усуненням недоліків і розберіть робочу документацію.
Скорпіон Щоб встигнути все і відразу, вам доведеться скористатися допомогою колег. Проявіть твердість і авторитарність, тоді ви отримаєте потрібний результат. На переговорах вам слід звернути увагу на делікатні проблеми ваших партнерів. Надавши дружню пораду, ви отримаєте прихильність і довіру з боку впливової особи. У другій половині дня на вас чекає прибуток, який варто інвестувати в свою самоосвіту.
Стрілець Проявляйте наполегливість і прикладайте більше зусиль, щоб отримати необхідне рішення. Ваші колеги плетуть інтриги проти вас, будьте обережні. Вам не слід поспішати і піддаватися емоціям, проявіть терпимість і стриманість. Керівництво схвалить ваші ідеї, і ви отримаєте винагороду. Намагайтеся не нервувати і піклуватися про захист нервової системи від стресів.
Козеріг Сьогодні вас супроводжуватиме удача в нових починаннях. Користуйтеся нагодою і задійте старі робочі зв'язки. У другій половині дня стежте уважно за своїми партнерами. Вам доведеться зробити важливий вибір, визначившись, із ким саме ви будете співпрацювати. Робіть ставки на швидке отримання прибутку, тоді у вас все вийде. Вільний час присвятіть релаксації і отриманню приємних вражень.
Водолій. Ваші творчі ідеї сьогодні втіляться в реальність завдяки випадковому збігу обставин. Не варто сумніватися у своїх силах, проявіть рішучість. У другій половині дня спілкування з колегами поставить все на свої місця. Продовжуйте співпрацю з тими, хто вас підтримує і впевнений у ваших професійних перевагах. Вільний час варто присвятити догляду за своєю зовнішністю.
Риби Вранці вам варто проявити уважність у спілкуванні з незнайомими людьми. Сьогодні вас підстерігатимуть спокуси й авантюри. Не варто шукати легкої наживи і швидкої вигоди. Зверніться за порадою до авторитетного фахівця у своїй галузі. Приділіть увагу своєму гардеробу і спробуйте змінити стиль та зачіску.



Усміхніться на початку нового дня!   :)


Пожежник Іван стояв і нічого не робив. Банк горів - кредит гасився.


Дві блондинки летять в літаку.
Раптом погасло світло... Одна каже:
- О, в тунель заїхали.


Якось мурахи б'ють слона.
Перша мураха залазить на дерево і кричить:
- Розійдіться, я йому хребет ламати буду!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат