Закарпатські малюки за малюнки майбутнього отримали подарунки від податкової (ФОТОРЕПОРТАЖ)

admin 05.06.2015 10:05 ФОТОРЕПОРТАЖ

 

Урочисто нагороджено переможців ІІ етапу конкурсу «Майбутнє країни – у мріях дитини».

Юні закарпатські мрійники отримали Дипломи, подарунки та екскурсію до Ужгородського замку за перемогу у ІІ етапі конкурсу «Майбутнє країни – у мріях дитини».

Звертаючись до переможців Вікторія Сливка, голова журі та викладач Закарпатського художнього інституту, зауважила, що з кожним роком якість, майстерність та глибина дитячих робіт збільшується. Зокрема, велика напруга та переживання за майбутнє України відчувається в цьогорічному конкурсі. Адже події, що відбуваються в країні об’єднують українців та прищеплюють патріотизм.

Нагороджуючи переможців, керівник ГУ ДФС Закарпаття наголосив, що крізь призму свого сприйняття діти демонструють те, як вони розуміють та вболівають за майбутнє країни і, можливо, навіть більше, ніж дорослі, переймаються державними видатками на освітню, культурну, оздоровчу, спортивну та інші сфери, вкрай необхідні для існування повноцінного суспільства.

Очільник Закарпатської митниці зазначив, що проведення конкурсу «Майбутнє країни – у мріях дитини» сприяє підвищенню податкової культури маленьких громадян, що є однією з характерних рис цивілізованої розвинутої держави. За його словами творчий підхід до розуміння сплати податків та економіки прививає почуття відповідальності за майбутнє нашої країни.

Варто наголосити, що 9 робіт юних закарпатців переходять до третього і завершального рівня конкурсу дитячої творчості, що пройде в м. Києві на загальнонаціональному рівні.

admin


За матеріалами відділу комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області

ТЕГИ : конкурсмалюнокДФСПодатковаЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ФОТОРЕПОРТАЖ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат