Чергова звитяга «ДЮФК Мукачева»

Євген Свищо для rionews 02.06.2015 19:15 СПОРТ

Пропонуємо вашій увазі репортаж поєдинку чемпіонату Закарпаття у вищій лізі серед молодіжних складів «ДЮФК Мукачева» та «Великої Бийгані». За його перебігом на мукачівський стадіон «Спартак» прийшло подивитись 150 фанів.

Команди знаходяться поряд у турнірній таблиці, тому гра носила статус «за 6 очок». Сам двобій пройшов за значної переваги господарів як у володінні м’ячем, так і за ударами – 17:3. Єдине, чим потішили своїх фанів гості, була краща влучність – 100 % проти 65 % у опонентів.

Мукачівці видали шалений темп у першому таймі, тотально володіючи м’ячем, та завдали в девять разів більше ударів, при гіршій, ніж у суперника, влучності – 67 проти 100 %. Початок першого тайму був спокійнішим та рівнішим за його середину та кінець. Незначна перевага мукачівців у володінні м’ячем не переросла в перевагу за ударами – 1:1. На завершенні їх атаки лівим флангом, на 3-й хвилині, Свереняк вивів на ударну позицію Бобика. Сергій цілив у лівий верхній кут, та м’яч полетів повз стійку.   Через хвилину відбувся єдиний у першій половині гри влучний удар гостей. Атаку правим флангом, влучним пострілом з 20-ти метрів у правий нижній кут, завершив Давід Міндак. Андрушко не зміг зреагувати – 0:1.

Цей гол спровокував підопічних Івана Фізера до активних дій. Феєричною була середина тайму з перевагою за ударами – 5:0, та влучністю 60 %. Гол назрівав. На 16-й хвилині спрацювала атака правим флангом. Хміль віддав по бровці на Зуєва, а Владислав прострілив у карну зону на Шульгу. Олександр переправив круглого точно в лівий кут – 1:1.

Через п’ять хвилин масована атака по центру завершилась двома ударами поспіль. Якщо на перший постріл від Болдога у правий кут Зан зреагував, то після наступного удару в лівий кут від Зуєва був змушений виймати м’яч із сітки – 2:1.

Кінець тайму ознаменувався перевагою господарів у володінні м’яча і за ударами – 3:0, та стовідсотковою влучністю від «ДЮФК Мукачева». Гострі простріли від Хміля та Свереняка наводили жах на захист опонентів. На 26-й хвилині Зуєв виходив на воротаря і пробив у правий кут. Зан зловив. Через три хвилини атака правим флангом завершилась ударом в дальній кут Свереняка. Воротар відбив. Ще через дві хвилини навіс Панющика із правого флангу на одинадцять метрів на Черняка, який пробив головою. Зан знову на висоті.

У 2-му таймі гості трохи вирівняли ситуацію з володінням м’яча, однак суттєво програли за ударами – 2:8, при гіршій влучності у мукачівців – 63 %. Його початок був доволі рівним як у володінні м’ячем, так і за ударами – 1:1. На 37-й хвилині триходівка лівим флангом Олексій Франчук – Зуєв – Мирослав Русин, завершилась ударом останнього під ближню стійку. Зан перевів на кутовий. Через три хвилини атака гостей лівим флангом. Заробили штрафний. Газдаг пробивав обвідним ударом. Мяч полетів у сантиметрах біля дальньої правої стійки.

У середині тайму господарі додали в активності і перевершили опонентів за ударами – 3:0. При цьому вони показали стовідсоткову влучність. Протягом 52-ї хвилини дві атаки місцевих. Спочатку навіс із кутового з правого флангу ударом в ближній лівий кут завершив Зуєв. Воротар забрав. Далі Шульга бив у той же кут. Зан знову на висоті. Та зірковий час воротаря настав на 56-й хвилині. Шульга   якісним пасом вивів Болдога віч-на-віч з воротарем. Даніель пробив у лівий кут. Та Зан, який падав у протилежну сторону, якимось дивом відбив мяч ногою.  

Кінець другого тайму мало чим відрізнявся від його середини. Перевага за ударами – 4:1, та 50 % влучності у господарів проти 100 % у опонентів. Найнебезпечніше було на 62-й хвилині, коли Шульга замикав простріл зліва. Перед цим Зан необачно вибіг на перехоплення, та Сашко з кількох метрів не зміг поцілити в порожні ворота. Через три хвилини Русин клав м’яча в кут. Воротар відбив. Ще через хвилину Баняс влучив у браму Андрушка. Воротар відбив. Ще через дві хвилини Хміль завершив влучним ударом атаку правим флангом зі зміщенням до центру. Зан забрав, підсумувавши мінімальну поразку своєї команди. За наслідками двобою мукачівці випередили великобийганців у поточній таблиці.      


«ДЮФК Мукачево» – «Велика Бийгань» – 2:1 (2:1)
М. Мукачево, стадіон «Спартак», 150 глядачів,
Голи: Міндак, 4 – Шульга, 16, Зуєв, 21,
«ДЮФК Мукачево»: Юрій Андрушко, Станіслав Захарченко, Василь Черняк, Владислав Зуєв, Марк Когутка, Олександр Шульга, Сергій Свереняк, Іван Панющик, Михайло Хміль, Сергій Бобик, Даніель Болдог,
Запасні: Василь Василинець, Мирослав Русин, Олексій Франчук, Владислав Чайка, тренер – Іван Фізер,
«Велика Бийгань»: Крістіан Зан, Даніель Долопікула, Томаш Келчі, Шандор Севке, Ерік-Ріхард Пейчі, Йовжев Буда, Ерік Газдаг, Адам Потокі, Ерік Бідзіля, Давід Міндак, Атілла Баняс,
Запасні: Йосип Біров, Норберт Варі, Денис Чегіль, Роберт Ваш, тренер – Тібор Орос,  
                                                                                         

Євген Свищо для rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат