Балоги програють місцеві вибори на Закарпатті

admin 02.06.2015 10:59 ПОЛІТИКА

Наше видання провело невелику «екскурсію» по виборчому округу де народними депутатами є Віктор Балога та його жінка депутат Закарпатської обласної ради Оксана Балога.


Фото дороги обласного значення Мукачево-Загаття – Іршава, яка проходить через їх виборчий округ яскравий приклад «роботи» сімейного депутатського «підряду». З слів тих людей з якими нам вдалося порозмовляти Балоги програють місцеві вибори на Закарпатті. Виборці Іршавщини не бачать виконання тих обіцянок,які давали вони йдучи у депутати. Звалити невиконання своєї роботи на нинішню владу у Балог не вийде так,як всі знають, що нинішнє керівництво області повністю під їх контролем і їм вдосталь одного телефонного дзвінка, щоб нинішній губернатор Василь Губаль сам з лопатою привів би дороги до порядку.

Цікавим фактом є те,що ця автомобільна дорога, також проходить через їхнє рідне село Завидово де вона більш менш у пристойному вигляді.

Аналізуючи депутатську діяльність Балог за їх каденцію можна однозначно сказати одне,що їх та кишенькову партію «Єдиний Центр» може врятувати тільки підкуп виборців так,як реальної роботи на окрузі практично ніякої не видно.

Подившись на ці фото думаємо не важко здогадатися,який стан бічних доріг, а автомобільної дороги Загаття-Чорний Потік- Іршава практично немає.

Новини Закарпаття

transkarpatia.net/transcarpathia/voice/49308

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат