Сьогодні в Ужгороді до свого десятиріччя гратиме "Тік"

admin 02.06.2015 10:24 ДОЗВІЛЛЯ

Гурту «ТіК» 10 років! Відтак музиканти подорожують Всеукраїнським ювілейним туром «ЛЮБИ ТИ УКРАЇНУ». В Ужгороді концерт пройде сьогодні, 2 червня, о 19.00 у Закарпатському облмуздрамтеатрі.

Запрошення від організаторів:

"Браття та сестри, дорогенькі українці і гарнезні україночки, а також весь прийдешній і приїжджий люд, що любить гарну музику і душевну пісню!
Гурт «ТІК» продовжує добру і гарну справу - свій ювілейний тур по всій Україні «Люби ти Україну».

«Тверезість і Культура» святкують свої перші славні 10 років пісеннотворчості. Коли 10 років несеш своє серце людям, народжуються такі пісні і така музика, що, мов смачне вино стають ще милішими, ще зрозумілішими, ще ріднішими з роками. Тому, щоб переспівати всіх ТІКівських пісень та перебачитися з усіма друзями, святкування ювілею почалося ще 1 лютого 2015 року.

«Люби ти Україну» - пісня, котра вже встигла полюбитися всім українцям, пісня, що стала символом і набула особливого значення для кожного. Ця пісня і стане головною темою всього туру.
«Кожною піснею і кожною нотою ми весь цей час зізнавалися в любові Україні, - говорить лідер гурту Віктор Бронюк, -
Зараз важливо робити, робити все що можеш, щоб підтримати країну, щоб змінити щось на краще. І ми теж маємо робити те, що в нас виходить найкраще - співати на славу цьому народові, на славу всій Україні».
Цей тур буде найбільшим для гурту   і   охопить 33 міста України ,   завершиться 10 червня в славному, теплому і справжньому ТІКівському місті – у Вінниці.
Дай Боже вам світлих днів і доброго здоров’я, щоб переспівати в душевності всі пісні разом із улюбленим гуртом «Тверезість і Культура»!
Будьмо разом бо ми єдині!".

admin


За матеріалами редакції газети "Неділя"

ТЕГИ : ТікУжгородконцерт

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат