Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 02.06.2015 07:00 ПОДІЇ

На календарі вівторок, 2 червня. Розпочинайте активно своє літо. Розпочинайте сьогодні корисні справи і з легкістю їх завершуйте. Нехай ароматна кава бадьорить вас зранку і водночас дарує приємні відчуття затишку. Гарного вівторка й успіхів вам сьогодні!

Цитата дня: Світ не в книгах і картах, він там - за вікном!

© «Хоббіт»

Погода 2 червня 2015 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, вночі без істотних опадів, вдень місцями короткочасний дощ, гроза. Вночі та вранці в гірських долинах подекуди туман. Вітер південно-західний 5-10, під час грози пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 10-15°, вдень 25-30°, в горах місцями вночі 7-10°, вдень 15-20° тепла.
Автошляхи: Вночі без істотних опадів, вдень місцями короткочасний дощ, гроза. Вночі та вранці в гірських долинах подекуди туман. Видимість добра, в дощі 1-2 км, в тумані 200-500 м.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 13-15°, вдень 28-30° тепла.



ІМЕНИНИ   2 червня. Іван, Йосип, Микита, Олександр, Олексій, Тимофій



Цей день в історії

1842 — побачив світ перший том поеми Миколи Гоголя «Мертві душі».
1851 — Штат Мен (США) першим ввів на своїй території «сухий закон».
1857 — Джеймс Гіббс (James Gibbs) з Віргінії запатентував однониткову стіжкову швейну машинку.
1859 — На острові Хонсю (Японія) засновано місто Йокогама.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

«Доміон»
До 3 червня — «Розлом Сан-Андреас,   3D”. Поч. о 12.10, 20.30, 22.30. «Земля майбутнього: світ за межами”. Поч. о 10.40, 14.10, 18.20. “Шалений Макс: Дорога люті, 3D”. Поч. о 16.20.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 3 червня   —   “Джентльмен-грабіжник”. Поч. о 10.00, 20.40.   «Земля майбутнього: Світ за межами”. Поч. о 10.00, 15.50, 18.10. “Три богатирі: Хід конем, 3D”. Поч. об 11.40, 16.50. “Розлом Сан-Андреас, 3DХ”. Поч. о 12.20, 20.30. “Звірячий загін. Код Марко Поло”. Поч. о 13.10. “Вартовий Місяця, 3DХ”. Поч. о 14.20. “Суперкоманда, 3D”. Поч. о 15.00. “Французький транзит”. Поч. о 18.20, 22.15. “Шалений Макс: Дорога люті, 3DХ”. Поч. о 22.30.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3)
До 3 червня — «Земля майбутнього: Світ за межами”. Поч. о 10.00, 12.00, 16.00, 18.10. “Розлом Сан-Андреас, 3D”. Поч. о 14.10, 20.20, 22.10.

Мукачево, картинна галерея (пл. Федорова, 5)
До 2 червня — виставка, присвячена Дням Мукачева.
Художній музей імені Бокшая
До 31 травня — фотовиставка газети “День”.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Мукачівський район, село Чинадійово, замок “Сент-Мікловш”
16—30 травня — фотовиставка “Місто уяви” В’ячеслава Завалія.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка «Квітник» Олени Кондратюк.

Галерея «Ужгород»  
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Виставка Івана Ілька.  
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка німецького наукового товариства ім. Макса Планка «Картини зі світу науки».
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Фотовиставка робіт голови Національної спілки фотохудожників України Едуарда Странадка “Вікна”.
Фотовиставка співробітників відділу природи «Птахи: знайомі незнайомці».
Виставка “Inter arma silent musae» («Між гарматами музи мовчать»).
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки (вул. Виннична, 20)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні вам доведеться працювати, не покладаючи рук. Можуть проявитися ваші недоліки по роботі, і вам доведеться їх усунути. У другій половині дня намагайтеся не відволікатися на суперечки, що виникають у колективі. Відстояти справедливість ви зможете тільки об'єднавшись із однодумцями. Увечері можливі проблеми зі здоров'ям, пов'язані зі збоєм в роботі печінки.
Телець. Вам доведеться підлаштовуватися під оточуючих, щоб отримати потрібне рішення з боку керівництва. Всі дії в першій половині дня потребуватимуть набагато більше зусиль, ніж зазвичай. Вам варто довіритися колезі з великим професійним досвідом, щоб вийти зі скрутної ситуації. Увечері краще залишитися вдома.
Близнюки. Сьогодні на вас чекає серйозна сутичка з недоброзичливцями. Ваші досягнення викликають заздрість серед колег. Відстояти свою позицію ви зможете завдяки протекції впливової особи. У другій половині дня варто зосередитися на питаннях, пов'язаних з оформленням документації. Вільний час краще присвятити усамітненому спілкуванню з природою.
Рак. У першій половині дня вас дратуватиме нав'язливе спілкування з неприємною вам людиною. Намагайтеся не відволікатися від основної мети, інакше ви не встигнете впоратися з роботою вчасно. Керівництво відзначить вашу цінність в робочому колективі. У другій половині дня вам варто зайнятися доглядом за своїм тілом і зовнішністю. Відновлювальні процедури підуть вам на користь.
Лев У першій половині дня ви зіткнетеся з нерозв'язними перешкодами. Вам варто відкласти важливі справи на більш слушний момент. Намагайтеся не вступати в суперечку з керівництвом, інакше на вас чекає затяжний конфлікт. Небезпека підірвати свій авторитет стимулюватиме до ефективних методів роботи. Зняти втому вам допоможе прогулянка по парку і смачний обід.
Діва. Сьогодні вам варто замислитися над перспективою робочих проектів. Відмовтеся від тих ідей, які так і не принесли вам прибуток. Щоб отримати успішний результат, вам доведеться позбутися старих помилок. У другій половині дня ви отримаєте вигідну пропозицію. Тільки ваш професійний досвід допоможе перетворити одноразову співпрацю в стабільну перспективу.
Терези   День особливо вдалий для роботи з фінансами і для представників сфери торгівлі. Вам слід боротися за місце під сонцем будь-якими способами. Жорсткість у спілкуванні з недоброзичливцями розставить все по своїх місцях. У другій половині дня у вас з'явиться можливість отримати додатковий заробіток. Використовуйте всі шанси і можливості цього дня. Будь-які починання принесуть вам прибуток.
Скорпіон Сьогодні на вас чекає день, насичений спілкуванням із новими людьми. Вам слід розробити нову стратегію поведінки з діловими партнерами. У другій половині дня ви отримаєте велику суму грошей, намагайтеся раціонально підійти до розтрат. Стосунки з партнером вас приємно здивують. Увечері на вас чекають позитивні емоції і романтична вечеря.
Стрілець. Вранці вам не слід сідати за кермо, відмініть всі далекі поїздки. Ваш емоційний стан може спричинити конфлікт на роботі. У другій половині дня ви матимете важливу зустріч, результат якої залежить від вашого вміння переконувати співрозмовника. Намагайтеся не перевантажувати нервову систему. Спробуйте раніше піти з роботи і зайнятися чимось для душі.
Козеріг Сьогодні на вас чекає важлива зустріч із особою, яка може змінити соціальний статус. Вам варто скористатися обставинами, що склалися, щоб закласти основу нового бізнесу. Ваш життєвий досвід заважатиме у прийнятті правильного рішення. Варто довіритися пораді близького друга, який підкаже вірний вчинок. Увечері вам варто відпочити від суєти і масового скупчення людей, побувши на самоті.
Водолій. У першій половині дня постарайтеся вирішити всі глобальні питання. Зіткнення з непередбаченими обставинами порушить ваш робочий графік. Не варто протистояти перешкодам. Вам слід змінити курс, слідуючи підказкам Долі. У другій половині дня людина, якій ви довіряли, відкриє своє справжнє обличчя. Відмовтеся від дружби, заснованої на меркантильному інтересі.
Риби Вранці сімейна сварка може вивести вас із емоційної рівноваги. Не варто переносити домашні негаразди на робочу діяльність. Займіться монотонною роботою, щоб заспокоїти нервову систему. У другій половині дня вас публічно відзначать за гарні робочі результати. Намагайтеся зберегти гідну репутацію в колективі, адже ваш професійний досвід є унікальним.





А зараз — усміхніться :)

Мужики, вже літо, не турбуйте жіночу психіку, не одягайте шльопанці зі шкарпетками ..


- Доню, ти відкриваєш холодильник кожні 5 хвилин. Там щось змінюється за цей час?
- Так!
- І що ж?
- Тортика менше стає ...


Коли жінка бачить знижку на 50%, то її мозок відключається на стільки ж.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат