Один із «батьків» адмінреформи вважає, що Закарпаття вже Угорщина

admin 01.06.2015 13:02 ДОЗВІЛЛЯ

«Після нинішньої важкої роботи в Янушах, поїхав на термальні джерела в Косино. Що вам сказати? Якщо хочете побувати в Угорщині не виїжджаючи з України - вам сюди.

Декілька басейнів з різною температурою води: 33, 38, 41 градус! Хвиля, гідромасажі, джакузі і т.п. 200 гривень за 3 години. Класна кава, чаї, штруделі. Дуже смачно. Чистота, красота. Здається сьогодні через падіння гривні, такі місця можуть стати реально конкурентноспроможними навіть у порівнянні із старими термалками Угорщини чи Словаччини. Плюс дуже смачні вина відомої торгової марки Чизай. Готель Гелікон в Янушах, це ще й дуже добра традиційна угорська кухня за помірними цінами. Наша вечеря на двох із салату та м"яса та по 200 грам вина - 180 гривень. Українська Угорщина!» - написав на своїй сторінці у Фейсбук один із «батьків» адмінреформи директор з питань науки та розвитку ГО "Інститут громадянського суспільства" Анатолій Ткачук.

Нагадаємо, що селі Яноші Анатолій Ткачук представляв нову модель адміністративного поділу Закарпаття та України.

Також Анатолій Ткачук, був здивований будинками у селі Нижня Апша Тячівського райну:

"Конча Заспа під Києвом із величезними палацами якось зрозуміло, але село Нижня Апша біля Солотвина із неймовірно великими будинками-палацами, це якось оксюморон. Як в таких хоромах жити, де працювати і як продати, не зрозуміло".
Один із «батьків» адмінреформи вважає, що Закарпаття вже Угорщина

Новини Закарпаття

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат