Нова адміністративна реформа ліквідує на Закарпатті районні адміністрації

admin 01.06.2015 12:53 ПОЛІТИКА

Тривалий час детальний план адмінреформи в Закарпатті не виходив за межі владних кабінетів. І хоча з обнародуванням "перЕспективного" плану не поспішали, помилок наробили навіть у заголовку (на фото). Хочеться вірити, що хоч поділили громади "маломайкоректно".


У ЗМІ тиражувалася інформація про проведення громадських обговорень, засідання експертних груп. Проте навіть більшість депутатів обласної ради не могли чітко окреслити, як зміниться адміністративна карта Закарпаття. Питання було включене до порядку денного 13-ої сесії облради, проте у публічний доступ були вивантажені лише загальні супровідні документи без детального плану.

28 травня було прийнято рішення не виносити на голосування проект перспективного плану формування спроможних громад, а розглядати його вже на другому пленарному засіданні. Тоді ж депутатам обласної ради, які і мають приймати рішення щодо плану, таки надали презентацію з детальним описом і новими картами.

Голос Карпат отримав у своє розпорядження Проект перспективного плану формування спроможних територіальних громад у Закарпатській області.

Голос Карпат

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат