В Ужгороді відбувся відбір місцевих петанкістів на Чемпіонат України

admin 31.05.2015 18:07 ПОДІЇ

Як повідомляє Prozak.info, сьогодні на майданчиках готельно-рекреаційного комплексу «Золота Гора» спортсмени Ужгородського петанк-клубу провели ігри з відбору на Чемпіонат України, який відбудеться 20-21 червня у Києві.

Всього квота для ужгородців склала: 6 гравців в індивідуальних змаганнях та три команди триплетів (по три гравці в команді).
В результаті відбіркових ігор Ужгород на Чемпіонаті України з петанку в змаганнях тет-а-тет будуть представляти: Петро Гойс, Інна Гойс, Ігор Заславський, які здобули відповідно перше, друге та третє місце, а також Дана Микульця, Людмила Федоришина та Олександра Шевченко.
Три команди ужгородських триплетів виступатимуть в Києві на Чемпіонаті України у таких складах: Петро Гойс-Ігор Заславський-Олександра Шевченко; Інна Гойс-Дана Микульця-Оксана Штефаньо; Людмила Федоришина-Олександра Кузьма-Юлія Бонкало.

Ужгородський петанк-клуб щиро дякує депутату Закарпатської обласної ради Олександрові Ледиді за сприяння в організації та допомогу в проведенні відбору на Чемпіонат України.

Ужгородський петанк-клуб.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат