Гандбол. Ужгородська СДЮШОР - чемпіон області серед юнаків

ГК Карпати 28.05.2015 18:20 СПОРТ

23 травня 2015 року у м. Ужгород пройшли змагання Першості області з гандболу серед команд ДЮСШ, СДЮШОР, в якій приймали участь юнаки 2003-2004 років народження з команд ДЮСШ м. Перечин, ДЮСШ м. Хуст - Нарцис,   ДЮСШ В. Березний, ОДЮСШ «Спартак», команда з Берегівського р-ну та СДЮШОР м.Ужгород.


Команди методом жеребкування були розбиті на дві підгрупи і у 1 підгрупі опинилися Перечин, СДЮШОР та смт. В. Березний, у другій підгрупі відповідно Хуст, Спартак та Берегівський р-н.

Надзвичайно цікавими були перші два матчі, в яких зустрічались Спартак-Хуст та СДЮШОР– Перечин. У першій парі перемогу здобули   хустчани з перевагою у 3 м’ячі, а гра ужгородців та представників перечинщини закінчилась внічию 11:11.

Далі події розвивались так: ОДЮСШ "Спартак" та "ДЮСШ Хуст-Нарцис" переграли представників з берегівського району, а ДЮСШ Перечин та СДЮШОР – юнаків з В.Березного, причому необхідно було зробити якнайбільшу різницю для виходу у фінальну частину. Тож перечинці виграли 18:0, а ужгородці 20:2. Різниця виявилась однаковою як в однієї так в іншої команди – 18 м’ячів, але згідно положення перевага надається команді, яка забила більше м’ячів, тож у фінал пройшли СДЮШОР м. Ужгород.

Фінальні ігри   пройшли наступним чином:

5-6 місце: В.Березний переграв хлопців з Берегівського р-ну
3-4 місце: ОДЮСШ «Спартак» виграв з різницею в 3 м’ячі від ДЮСШ м.Перечин
1-2 місце: 16:12 на користь СДЮШОР м.Ужгород над ДЮСШ ХУСТ-Нарцис.

Отже в СДЮШОР з гандболу «Карпати» стрімко набуває розвитку і юнацький гандбол, який тренує молодий тренер-викладач Шайбаков А.

Серед юнаків–переможців слід відзначити хорошу гру капітана команди Беке Данієля, який своїми активними діями виводив і налаштовував команду до перемоги, відмінну і стабільну гру голкіпера Шайбакова Нікіти, а також влучні кидки Булини Богдана та Вороб’єнка Богдана, хорошу гру у захисті Савицького Богдана, Микити Василя, братів Валерія та Дениса Озимків.

Педагогічний колектив СДЮШОР з гандболу «Карпати» вітає юнаків з першою перемогою в офіційних змаганнях і бажає у майбутньому великих спортивних результатів.

ГК Карпати

ТЕГИ : гандбол

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат