Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 28.05.2015 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні четвер, 28 травня. Нехай небажані емоційні стани не порушують вашої внутрішньої гармонії. Прагніть успіху й досягайте його. Щастя поруч, озирніться й візьміть його в руки. Гарного четверга!

Цитата дня: Колись я думала, що ознака старості - це сиве волосся. Тепер я думаю, що ознака старості - це коли дивишся на небо і не віриш, що є мотузяна драбина, яка туди веде. Не віриш, що туди взагалі можна потрапити.

© Дзвінка Матіяш "Історії про троянди, дощ і сіль"

Погода 28 травня 2015 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, вночі місцями невеликий дощ, вдень без істотних опадів. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 5-10°, вдень 13-18°, у горах місцями вночі 1-4°, вдень 5-10° тепла.
Автошляхи: Вночі місцями невеликий дощ, вдень без істотних опадів. Видимість добра.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура вночі 8-10°, вдень 16-18° тепла.




ІМЕНИНИ 28 травня - Дмитро, Ісая, Пахомов



Сьогодні також:
• День Республіки Азербайджан — у 1918 р. проголошена Азербайджанська Демократична Республіка, перша (після Кримської Народної Республіки) парламентська республіка на мусульманському Сході, що проіснувала до квітня 1920 р.
День прикордонника — в Україні відзначається починаючи з 1992; до цього в РРФСР та СРСР — починаючи з 1919 р.



Цей день в історії

1742 — у Лондоні відкрився перший у світі критий плавальний басейн.
1812 — було підписано Бухарестський мирний договір, за яким Бессарабія перейшла до складу Російської імперії.
1918 — Вірменія й Азербайджан проголосили державну незалежність.
1923 — генеральний прокурор США оголосив, що жінки мають право носити штани де завгодно й коли їм це заманеться.

Що сьогодні буде в Ужгороді та краї


Мукачево, Закарпатський обласний театр драми і комедії
24—30 травня — Театральний фестиваль”Етно-Діа-Сфера”. Поч. о 19.00.

Художній музей імені Бокшая
До 31 травня — фотовиставка газети “День”.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття 1-го міжнародного Салону художньої фотографії “Карпатський круг — 2015” (галерея замку).
Фотовиставка співробітників відділу природи «Птахи: знайомі незнайомці».
Виставка “Inter arma silent musae» («Між гарматами музи мовчать»).
Фотовиставка відділу А. Волошина та новітньої історії “Війна – очима фронтового кореспондента”.
Експозиція відділу історії “Графи Шенборни та художнє побутове литво”.
Фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття 1-го міжнародного Салону художньої фотографії “Карпатський круг — 2015”.
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка Івана Ілька.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Мукачівський район, село Чинадійово, замок “Сент-Мікловш”
16—30 травня — фотовиставка газети “Місто уяви” В’ячеслава Завалія.

Мукачево, картинна галерея (пл. Федорова, 5)
До 2 червня — виставка, присвячена Дням Мукачева.

Галерея «Ужгород»  
Персональна виставка Василя Бобіти (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка «Квітник» Олени Кондратюк.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка німецького наукового товариства ім. Макса Планка «Картини зі світу науки».
Виставка молодих майстрів народної творчості.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка з фондової колекції музею «Традиційний народний одяг та одягова вишивка українців Закарпаття».
Виставка «VI Carpathica Expo». Мистецькі роботи членів творчого об’єднання митців ім. Мігая Мункачі та інших закарпатських митців.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен Сьогодні день буде сповнений дрібних сварок і конфліктів. Вам варто тримати свої емоції в кулаці. Ваша запальність і роздратованість заважатимуть прийняттю правильних рішень. Слушний день для зміни роботи і будь-яких змін. Доля посилає вам перешкоди, щоб ви відмовилися від негативу і ворожої атмосфери. У другій половині дня вам доведеться з'ясовувати стосунки з коханою людиною.
ТелецьУ першій половині дня ваше небажання працювати може послужити приводом для конфлікту. Займіться паперовими справами і статичною робочою діяльністю. Ваш начальник може помітити деякі недоліки у вашій роботі. Тільки гнучкість мислення і нестандартний підхід до проблеми допоможуть вийти з положення. Не варто довіряти свої ідеї колегам, існує ризик зради і розголошення таємниці.
Близнюки   Сьогодні вам доведеться з'ясовувати стосунки з керівництвом. Будьте готові до складної і довгої розмови. Тільки ваш професійний досвід допоможе прийняти вірне рішення. Не довіряйте особистих таємниць колегам, інакше поповзуть плітки. У вашому особистому житті вже давно існують проблеми. Не відкладайте розмову з партнером в чорний ящик, з'ясуйте всі сьогодні.
Рак. Вранці ви зіткнетеся з низкою дрібних конфліктів. Не дозволяйте іншим людям втручатися у вашу роботу. Відстояти справедливість вам допоможе винахідливість і нестандартний вчинок. Сьогодні ваші недоброзичливці зазнають разючого удару. У другій половині дня намагайтеся не перевтомлюватися. Ваша нервова система перебуває в занепаді. Вам варто серйозно зайнятися своїм здоров'ям, інакше виникнуть складності.
Лев   Сьогодні вам доведеться подолати багато перешкод, щоб виконати робочі завдання. Можливі проблеми з комп'ютерною технікою, тому розраховуйте тільки на себе. У другій половині дня важливі переговори будуть ускладнені негативним ставленням з боку партнерів. Вам варто перенести прийняття важливих рішень, щоб об'єктивно оцінити ситуацію. Увечері зберіть старих друзів, вирушивши у розважальний центр.
Діва Сьогодні вам доведеться подолати багато перешкод, щоб виконати робочі завдання. Можливі проблеми з комп'ютерною технікою, тому розраховуйте тільки на себе. У другій половині дня важливі переговори будуть ускладнені негативним ставленням з боку партнерів. Вам варто перенести прийняття важливих рішень, щоб об'єктивно оцінити ситуацію. Увечері зберіть старих друзів, вирушивши у розважальний центр.
Терези Вам не варто приймати близько до серця конфлікт в особистих стосунках. Неврівноважений емоційний стан може зашкодити вашій робочої активності. У другій половині дня будьте уважні при підписанні документації. Щоб уникнути додаткових витрат, скористайтеся допомогою і порадою юриста. Увечері можливий конфлікт на грунті ревнощів, поводьтеся стримано.
Скорпіон Сьогодні особливо вдалими будуть будь-які починання, пов'язані з бізнесом в інтернеті. Нові технології дозволять вам швидко отримати прибуток і вигідні знайомства. У другій половині дня на вас чекає важлива розмова з інвестором. Щоб отримати бажаний результат, ведіть себе природно і аргументуйте свої переваги. Увечері на вас чекають гучні веселощі в колі друзів, повеселіться від душі.
Стрілець Сьогодні не варто нікуди поспішати. Якщо щось не виходить, або ви не встигаєте на зустріч, значить, це для вас несприятливо. Відмовтеся від контактів із непотрібними людьми, щоб звільнити свій розум для важливих починань. У другій половині дня випадкове знайомство може принести вигоду. Увечері на вас чекає дзвінок від шанувальника ваших талантів. Використовуйте можливість, щоб відкрити свою справу з надійною людиною.
Козеріг Вранці на вас чекає важлива зустріч, яка вплине на хід кар'єрного зростання. Вам слід проявити наполегливість і показати весь свій професійний досвід. Нові капіталовкладення будуть дуже вдалими і швидко принесуть прибуток. У другій половині дня ви отримаєте важливу інформацію від старого друга. Намагайтеся витрачати гроші раціонально. Великі покупки сьогодні будуть дуже вдалими і якісними.
Водолій. Водоліям варто стежити за своїми висловлюваннями. Ви можете образити людину, навіть не помітивши цього. Стосунки із колегами будуть напруженими через виникнення чуток. Вам не слід втручатися в інтриги, через бажання поборотися за справедливість. У другій половині дня ви отримаєте вигідну угоду зі старими партнерами. Намагайтеся, щоб ділові стосунки перейшли в дружній формат.
Риби Вам слід зайнятися своїм станом здоров'я. Ваша робоча ефективність знижується через постійну втому і млявість. У другій половині дня у вас з'явиться шанс виділитися, завдяки неординарній ідеї у ставленні до роботи. Прихильність із боку керівництва підвищить ваш авторитет. Увечері вам не варто вирушати в галасливі місця. Обмежте вживання алкоголю і жирної їжі.


Усміхніться на початку нового дня!   :)

Приходить чоловік додому і бачить, як його дружина ходить гола по квартирі.
- Люба, у тебе ж стільки суконь...
Відкриває шафу.
- Ось подивися: синє, жовте, червоне, біле, зелене, привіт Дімон, фіолетове...


До літа 4 дні, потрібно підкачатися..


Злодій залазить у будинок, а там - папуга.
- А Кєша все, все бачить!
Злодій накрив рушником клітку, а папуга:
- А Кєша не я! Кєша - це бульдог ...

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат