УжНУ зайняв 9-те місце у рейтингу наукової діяльності вишів України

admin 26.05.2015 11:07 ПОДІЇ

25 травня в УжНУ відбулася нарада деканів. Обговорювали завершення 2014-2015 навчального року і перспективи роботи вишу вже у новому навчальному сезоні. А також особливості вступної кампанії, яка розпочнеться незабаром.


Ігор Студеняк,   проректор з наукової роботи УжНУ, озвучив, зокрема, дані рейтингу щодо наукової діяльності вишів України, оприлюднені 15 травня.

«Такі дані збиралися з метою визначити,   до якої групи – «A», «B», «C», «D» – відноситься виш за критерієм отримання фінансування науки. Якщо «А» – дістається базове фінансування, 50% з якого університет самостійно спрямовує. Група «B» отримує   20% фінансування, група «D», взагалі, не отримує фінансування. За результатами цього рейтингу ми є на 9-му місці серед класичних національних університетів. Це   дуже хороший показник», – зазначив проректор.

За його словами, сприяє розвитку наукової діяльності співробітників УжНУ і той факт, що прийнято розпорядження преміювати науковців за публікації у спеціалізованих зарубіжних наукових виданнях, доповіді на конференціях за кордоном.   56 викладачів були премійовані у грудні за результатами 2011-2013 років.

http://zaholovok.com.ua/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат