Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 26.05.2015 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні вівторок, 26 травня. Цінуйте спокійні ранки і ароматну каву, яка додає затишку і тепла. Налаштовуйтеся на вдалий початок нового дня. Нехай всі справи йдуть легко і швидко завершуються. Сонячного вам настрою у вівторок, незважаючи на те, яка погода чекає за вікном!

Цитата дня: Особистості не проростають під ковдрами.

© Люко Дашвар

Погода 26 травня 2015 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, вночі часом дощ, місцями сильний, вдень сильні дощі, грози, подекуди: сильні зливи, град. Вітер північно-західний 7-12, під час грози шквалисте посилення вітру 17-22 м/с. Температура повітря вночі 10-15° тепла, вдень 16-21°, в горах 9-14° тепла.
Автошляхи: Вночі часом дощ, місцями сильний, вдень сильні дощі, грози, подекуди: сильні зливи, град. Видимість 2-5 км, в дощі та зливах 500-1000 м.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, часом дощ, можлива гроза. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 13-15° тепла, вдень 19-21° тепла.



ІМЕНИНИ 26 травня - Олександр, Георгій, Юхим, Ірина, Макар



Сьогодні також:

Грузія: день незалежності



Цей день в історії

1895 — під час архиєрейської візитації Білого Каменю митрополит Сильвестр (Сембратович) освятив наріжний камінь під нову муровану церкву (храм освячено у1901 митпрополитом Андреєм Шептицьким.
1924 — розпочалися регулярні польоти пасажирських літаків в Україні.
1938 — у місті Вольфсбург Адольф Гітлер особисто заклав перший камінь під новобудову першого заводу «Фольксваген».
1953 — почалося Норильське повстання.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї


Мукачево, Закарпатський обласний театр драми і комедії
24—30 травня — Театральний фестиваль”Етно-Діа-Сфера”. Поч. о 19.00.

«Доміон»
До 27 травня — «Земля майбутнього: світ за межами”. Поч. об 11.50, 16.00, 20.30. “Шалений Макс: Дорога люті, 3D”. Поч. о 18.20, 22.40. “Ідеальний голос — 2”. Поч. о 10.00, 14.10.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 27 травня   —   “Особливо небезпечна”. Поч. о 10.00, 18.00. “Ідеальний голос — 2”. Поч. о 10.00. “Джентльмен-грабіжник”. Поч. об 11.30, 19.30. «Земля майбутнього: Світ за межами”. Поч. о 12.00, 16.50, 21.30. “Три богатирі: Хід конем, 3D”. Поч. о 13.10, 16.30. “Шалений Макс: Дорога люті, 3DХ”. Поч. о 14.30, 19.20. “Суперкоманда, 3D”. Поч. о 14.40. “Міс Переполох”. Поч. о 21.05. “Фак ап, або Гірше не буває”. Поч. о 22.40.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3)
До 27 травня — «Земля майбутнього: Світ за межами”. Поч. об 11.00, 13.20, 20.00, 22.10. “Шалений Макс: Дорога люті, 3D”. Поч. о 15.40, 18.00.

Художній музей імені Бокшая
До 31 травня — фотовиставка газети “День”.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття 1-го міжнародного Салону художньої фотографії “Карпатський круг — 2015” (галерея замку).
Фотовиставка співробітників відділу природи «Птахи: знайомі незнайомці».
Виставка “Inter arma silent musae» («Між гарматами музи мовчать»).
Фотовиставка відділу А. Волошина та новітньої історії “Війна – очима фронтового кореспондента”.
Експозиція відділу історії “Графи Шенборни та художнє побутове литво”.
Фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття 1-го міжнародного Салону художньої фотографії “Карпатський круг — 2015”.
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка Івана Ілька.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Мукачівський район, село Чинадійово, замок “Сент-Мікловш”
16—30 травня — фотовиставка газети “Місто уяви” В’ячеслава Завалія.

Мукачево, картинна галерея (пл. Федорова, 5)
До 2 червня — виставка, присвячена Дням Мукачева.

Галерея «Ужгород»  
Персональна виставка Василя Бобіти (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка «Квітник» Олени Кондратюк.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка німецького наукового товариства ім. Макса Планка «Картини зі світу науки».
Виставка молодих майстрів народної творчості.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка з фондової колекції музею «Традиційний народний одяг та одягова вишивка українців Закарпаття».
Виставка «VI Carpathica Expo». Мистецькі роботи членів творчого об’єднання митців ім. Мігая Мункачі та інших закарпатських митців.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен Сьогодні на вас чекають незвичайні сюрпризи, пов'язані з незнайомцями. Настав час прийняти важливі рішення, які змінять ваш соціальний статус. У другій половині дня вам слід уникати відвертих розмов із колегами. Недоброзичливці можуть використовувати вашу особисту інформацію для створення пліток і провокацій.
Телець Вам слід проявити креативність мислення, щоб встигнути впоратися з усіма діловими завданнями. У другій половині дня уважно стежте за фінансовими потоками. Недобросовісна робота вашого колеги потребуватиме втручання з вашого боку. Увечері проявіть терпимість у спілкуванні з родичами.
Близнюки   Сьогодні ви маєте виконати величезну кількість нецікавої і нудної роботи. Підняти настрій допоможе почуття гумору і оптимізм. Не давайте важливих доручень новим співробітникам або ненадійним колегам. У вас можуть виникнути розбіжності з керівництвом щодо нових проектів. Не поспішайте приймати рішення, відпустіть ситуацію, і ви побачите приховані недоліки.
Рак. Вам не варто сьогодні братися за паперову роботу. Займіться прибиранням робочого місця і пошукайте привід, щоб раніше звільнитися. У другій половині дня вас можуть спантеличити родичі, яким знадобиться ваша допомога. Не варто порушувати і змінювати свої плани щодо романтичної вечері. Ваш партнер приготував для вас сюрприз.
Лев   Інтриги колег можуть вивести вас із рівноваги. Позиція людини, яка виправдовується - не ваш стиль. Намагайтеся відразу ж припинити наміри недоброзичливців. У другій половині дня ваші робочі плани можуть різко змінитися. Ваша швидка реакція і здатність адаптуватися до нових умов роботи з партнерами допоможуть досягти мети.
Діва Дівам варто зайнятися глобальним плануванням і переглядом своїх цілей. Відмовтеся від реалізації ідей, які вас обтяжують. Важливу пораду ви отримаєте від керівника. Вільний час краще присвятити гідному відпочинку. Проведіть час так, як вам захочеться, не бійтеся витрачати гроші.
Терези Вранці на вас чекає важлива зустріч із людиною, яка допоможе вирішити ряд фінансових ситуацій. У другій половині дня ви зіткнетеся із заздрістю і ворожістю з боку людини, яку вважали надійним партнером. Не варто приймати близько до серця негативну реальність, покладайтеся тільки на себе.
Скорпіон На Скорпіонів чекає успіх у швидкості досягнення матеріальних цілей. Всі обставини сприятимуть тому, щоб ви встигли виконати намічену роботу. Сприятливий день для ділових поїздок і контактів із новими діловими партнерами. У союзі з однодумцем вам вдасться витягти більше прибутку, ніж самостійно.
Стрілець Вранці на вас чекає напружена атмосфера в робочому колективі. Заздрість колег до ваших досягнень виллється назовні. Вам слід приховувати ідеї та плани від оточуючих. Необережний вислів на адресу керівництва може зіпсувати вашу репутацію. Вільний час краще присвятити вирішенню робочих питань.
Козеріг Сьогодні вам варто довіритися своїм почуттям. Вибираючи між партнерами, зупиніться на тому, хто більше приємний вам у спілкуванні. У другій половині дня особливо вдалими будуть нові контакти і ділові зустрічі. Використовуючи свій професійний досвід і знання, ви привернете увагу впливового мецената.
Водолій. Вам не варто оцінювати людей дуже упереджено. Нові контакти принесуть вигоду, якщо ви проявите наполегливість і займете авторитетну позицію. Розмова з керівництвом може вас засмутити. Не приймайте всерйоз несправедливу критику на свою адресу. Вільний час присвятіть прогулянці на свіжому повітрі.
Риби Сьогодні вам доведеться боротися з несправедливістю оточуючих. Якщо щось не виходить із першого разу, прикладіть більше зусиль, бо ви на вірному шляху. Вам слід звернути увагу на ідеї більш досвідчених колег. У вас все вийде, якщо ви виберете правильну команду для спільного досягнення цілей. Увечері варто відмовитися від походу в гості.


Усміхніться на початку нового дня!   :)

Робота - це те місце, де з ранку хочеться їсти, після обіду - спати, і весь час таке відчуття, що пора додому.


- Ало! Привіт, Зай, ти де?
- Я вдома, спати лягаю. А ти, Кісь, де?
- А я в барі, в тебе за спиною, за столиком сиджу.


Як сказала одна розумна людина: "Дружбою вночі не займешся!".

Perangai korang kecik2 dulu kan? Mesti penah buat ni kan? ^_^

Posted by Siakap Keli on 20 Май 2015 г.
connect.facebook.net /*1431966872,,JIT Construction: v1742296,ru_RU*/ /** * Copyright Facebook Inc. * * Licensed under the Apache License, Version 2.0 * http://www.apache.org/licenses/LICENSE-2.0 */ try {window.FB || (function(window) { var self = window, document = window.document; var undefined = void 0; var setTimeou… connect.facebook.net

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат