Закарпатських пенсіонерів вчитимуть фінансовій грамотності

admin 25.05.2015 11:19 СОЦІО

29 травня у селі Поляна Свалявського району топ-менеджери ПриватБанку проведуть для місцевих клієнтів-пенсіонерів тренінг з підвищення фінансової грамотності.


Підвищення фінансової грамотності населення - одне з пріоритетних завдань ПриватБанку. Розпоряджатися власними коштами, уміння їх зберегти та примножити, захист власних грошей від шахраїв - це основні положення, які має знати не тільки молоде покоління, а й люди похилого віку.

“Пенсійний вік - це пора для відпочинку та нових відкриттів. Заняття, які ми проводимо для клієнтів-пенсіонерів повинні наблизити їх до умов сучасного суспільства. Основне завдання семінару не просто навчати людей пенсійного віку фінансовій грамотності, а дати їм інструмент доступу до власних коштів, щоб люди могли самостійно та ефективно управляти своїми грошима, знали, як вберегти їх від шахраїв”, - розповідає Тарас Попович, заступник керівника Напрямку “Соціальних програм”.

Семінари для клієнтів пенсійного віку проводитимуться у відділеннях ПриватБанку безкоштовно. Записатися на тренінг та подати заявку можна безпосередньо у відділеннях. Після цього працівники передзвонюють та уточнюють дату та час проведення.

Понад 50 тис. закарпатців уже оцінили зручність та переваги отримання пенсії у ПриватБанку. Оформити пенсійну картку можна у будь-якому відділенні банку безкоштовно та за декілька хвилин.

admin


За матеріалами прес-служби Приватбанку у Закарпатській області

ТЕГИ : Приватбанк

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат