ГК "Ужгород" - бронзовий призер Чемпіонату Закарпаття

Сайт ГК "Карпати" 25.05.2015 11:01 СПОРТ

У Берегові відбувся фінальний етап чемпіонату області з гандболу, де боротьба розгорнулася за третє місце, оскільки перше місце забронювала собі команда з Берегова, яка не пропустила жодного матчу, а срібний призер команда з Хуста перемогла своїх суперників у фінальному турі тому із значним відривом від переслідувачів фінішувала другою.

Питання, хто отримає бронзові нагороди, було відкрите до останнього матчу. Після поразки Перечина від команди з Ужгорода, претендентами за останнє призове місце стали команди з Ужгорода та Великоберезнянського району, які і зустрілися в останньому матчі фінального туру чемпіонату Закарпатської області.

У матчі за третє місце боротьба точилася на кожному клаптику майданчика, судді не соромились нагороджувати учасників двохвилинними вилученнями та червоними картками. Під завісу поєдинку ужгородці вирвали перемогу в матчі і здобули бронзові нагороди змагань.

ЗУІ Берегово - ДЮСШ "Хуст-Нарцис" 15:30
Ужгород - "Карпати" Перечин 16:15
ДЮСШ "Хуст-Нарцис" - Великоберезнянський р-н 25:15
ЗУІ Берегово - "Карпати" Перечин 22:13
Ужгород - Великоберезнянський р-н 14:10

Турнірне становище:
1. ЗУІ Берегово
2. ДЮСШ "Хуст-Нарцис"
3. Ужгород
4. Великоберезнянський район
5. "Карпати" (Перечин)

Ужгородська гандбольна команда вдячна керівництву ГО СК "Карпати" Ужгород за підтримку в участі в обласній першості та віце президенту Федерації гандболу Закарпатської області, Бухлаку Юрію Михайловичу.

Гандбольна команда "Карпати" з Перечина висловлює подяку Євгену Мегешу, Владиславу Янковичу та футбольному клубу "Карпати" Перечин за підтримку в участі гандбольної команди в чемпіонаті області.

Команда з Великоберезнянського району висловлює подяку відділу освіти Великоберезнянської РДА та керівнику сектору молоді та спорту Великоберезнянського району, Вайді Роману, в підтримці команди.

Також, після завершення церемонії нагородження переможців обласної першості з гандболу, відбувся товариський матч між юними командами з Ужгорода та Берегова.

В цьому матчі підопічні Ольги Попович здолали берегівчан з рахунком 12:17.

Сайт ГК "Карпати"

ТЕГИ : гандбол

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат