Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 25.05.2015 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні понеділок, 25 травня. Нехай усе те, що плануєте, реалізовується якомога швидше. Шукайте гармонію в собі, зустрічайте ранок з горнятком улюбленої кави. Позитивних вам вражень у понеділок і коханих людей поруч. Гарного дня!

Цитата дня: Мрії - це головне в твоєму житті! Важливо мріяти і вірити, що мрії збудуться! Людина починає вмирати, коли перестає мріяти.

Джон Девісон Рокфеллер

Погода 25 травня 2015 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, вночі місцями, вдень короткочасні дощі, грози, ввечері місцями зливи. Вітер північний 5-10, під час грози місцями 15-20 м/с. Температура повітря вночі 11-16°, вдень 23-28°, в горах місцями вночі 8-11°, вдень 12-17° тепла.
Автошляхи: Вночі місцями, вдень короткочасні дощі, грози, ввечері місцями зливи. Видимість добра, в дощі 1-2 км, в зливах подекуди 200-500 м.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, вночі без істотних опадів, вдень короткочасний дощ, гроза. Вітер північний 7-12, під час грози 15-20 м/с. Температура повітря вночі 13-15°, вдень 25-27° тепла.



ІМЕНИНИ   25 травня - Герман, Денис, Епіфан



Сьогодні також:

День визволення Африки
  Аргентина: День вшанування Травневої революції



Цей день в історії

1502 — португальці в день Святої Олени відкрили острів, який назвали на честь святої
1771 — у м. Петербурзі видано урядовий указ про дозвіл тисячі козаків оселитися поблизу Азова
1810 — у Буенос-Айресі відбулася Травнева революція, з якої розпочався процес утворення держави Аргентина
1878 — народовольці вбили в Києві жандармського офіцера, барона Гейкінга.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

«Доміон»
До 27 травня — «Земля майбутнього: світ за межами”. Поч. об 11.50, 16.00, 20.30. “Шалений Макс: Дорога люті, 3D”. Поч. о 18.20, 22.40. “Ідеальний голос — 2”. Поч. о 10.00, 14.10.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 27 травня   —   “Особливо небезпечна”. Поч. о 10.00, 18.00. “Ідеальний голос — 2”. Поч. о 10.00. “Джентльмен-грабіжник”. Поч. об 11.30, 19.30. «Земля майбутнього: Світ за межами”. Поч. о 12.00, 16.50, 21.30. “Три богатирі: Хід конем, 3D”. Поч. о 13.10, 16.30. “Шалений Макс: Дорога люті, 3DХ”. Поч. о 14.30, 19.20. “Суперкоманда, 3D”. Поч. о 14.40. “Міс Переполох”. Поч. о 21.05. “Фак ап, або Гірше не буває”. Поч. о 22.40.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3)
До 27 травня — «Земля майбутнього: Світ за межами”. Поч. об 11.00, 13.20, 20.00, 22.10. “Шалений Макс: Дорога люті, 3D”. Поч. о 15.40, 18.00.

Мукачево, картинна галерея (пл. Федорова, 5)
До 2 червня — виставка, присвячена Дням Мукачева.
Художній музей імені Бокшая
До 31 травня — фотовиставка газети “День”.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Мукачівський район, село Чинадійово, замок “Сент-Мікловш”
16—30 травня — фотовиставка “Місто уяви” В’ячеслава Завалія.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка «Квітник» Олени Кондратюк.

Галерея «Ужгород»  
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Виставка Івана Ілька.  
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка німецького наукового товариства ім. Макса Планка «Картини зі світу науки».
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Фотовиставка робіт голови Національної спілки фотохудожників України Едуарда Странадка “Вікна”.
Фотовиставка співробітників відділу природи «Птахи: знайомі незнайомці».
Виставка “Inter arma silent musae» («Між гарматами музи мовчать»).
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки (вул. Виннична, 20)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні для Вас велике значення будуть мати прогулянки. Зараз у вашу життя вступають доленосні явища затяжного дії. Можливо, вони докорінно змінять ваше життя, перебудують особистість, піднявши вас на більш високий рівень. День може принести радість в любові.
Телець. Сьогодні вам варто провести більше часу на свіжому повітрі. У другій половині дня ви зустрінете старих друзів, які змінять плани на вечір. Веселощі і галаслива компанія принесуть вам багато позитиву. Вам надається можливість здивувати оточуючих своїми творчими талантами.
Близнюки. Дуже ймовірно, що день почнеться з конфлікту. Не виключено несприятливий звістка чи несприятливий збіг обставин. Якщо у Вас є друзі-іноземці, сьогодні найкращий день для зустрічі з ними. Намагайтеся зберігати спокійний стан душі.
Рак. Може виникнути спокуса почати якісь розгляди з коханою людиною, тим більше, що момент, як вам може здатися, назріло. Але це оманливе впечатленіе.Сегодня Ви бадьорі й ініціативні, всі справи будуть вдаватися. Зайве зарозумілість, імпульсивність, можуть стати причиною необачного вчинку. Спроби зрозуміти ситуацію і розібратися в ній за допомогою аналізу виявляться марними. Увечері Ви станете ще більш раздражительнее.
Лев Цей день дуже сприятливий для подорожей. Можливі ділові зустрічі або телефонні переговори з друзями або родичами. Гарний час для різнобічного спілкування, зустрічей з друзями, партнерства будь-якого виду та проведення культурних заходів. Приділіть більше уваги коханій людині.
Діва. Сьогоднішній день може виявитися дуже і дуже непростим. Необдумані вчинки, здійснені вами напередодні, можуть піднести вам великі неприємності, і вам цілий день доведеться розсьорбувати наслідки незначною помилки.
Терези   Сьогодні енергії буде у Вас хоч відбавляй. У випадку сварки всі Ваші спроби примирити конфліктуючі сторони тільки піділлють олії   у вогонь. Спроби почати що-небудь нове не увінчаються успіхом, зустрічі, призначені на сьогодні, відмінятися з незалежних від Вас причин. Вдало складуться любовні і сімейні відносини.
Скорпіон День хороший, як для розумової, так і для фізичної роботи. Не виключено, що вечір Ви проведете з близькою людиною в романтичній обстановці при свічках. Швидше за все, саме цей день дозволить Вам прийти до згоди з партнером або знайти мир в душі. Вплив планет нейтральне - можна займатися своїм здоров'ям, господарськими справами.
Стрілець. Сьогодні, день буде відзначений високою активністю. У другій половині дня суворіше дотримуйтесь дієти. Ретельніше контролюйте зрослу образливість, щоб уникнути сварок вдома. Успішним виявиться звернення до органів влади.
Козеріг Сьогодні будьте обережні. Успіх гарантовано тільки тоді, коли Ви сумете правильно вибрати момент і переконати оточуючих у своїй правоті. Непередбачені подія може призвести до серйозних конфліктів будинку.
Водолій. Сьогодні зростає ймовірність отримати травму. Не виключено, що вечір Ви проведете з близькою людиною в романтичній обстановці при свічках. Зірки нагадують про те, що потрібно відвідати рідних. Увечері чекайте приємних гостей.
Риби Сьогодні необхідно набратися терпіння, щоб уникнути конфліктів. Багато будуть сьогодні надто емоційні. Якщо у Вас є друзі-іноземці, сьогодні найкращий день для зустрічі з ними. Намагайтеся зберігати спокійний стан душі.




А зараз — усміхніться :)


- Коханий, ти купив мені на 8 березня подарунок?
- Звичайно, кохана.
- А він мені сподобається?
- Якщо не сподобається, віддаси мені, я про такий спінінг давно мріяв.


Б'ють мурахи слона.
Перша мураха залазить на дерево і кричить:
- Розійдіться, я йому хребет ламати буду!


- А, окрім горілки, чим ти учора свою дівчину пригощав?
- Червоною рибою.
- О! Сьомга, форель?.
- Кілька в томаті.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат