Юрія Чижмаря можуть призначити головою Закарпатської ОДА

admin 15.05.2015 11:43 ПОЛІТИКА

Активність на Закарпатті одного із депутатів Верховної Ради змусила журналістів шукати додаткову інформацію про зміни, які готуються в області. Мова про представника Радикальної Партії Олега Ляшка – Юрія Чижмаря.


Раніше доцент УжНУ, радник голови Закарпатської ОДА, згодом   голова Тернопільської ОДА, а нині народний депутат України зараз активно подорожує районами Закарпаття та проводить співбесіди із політиками, службовцями, громадськими активістами. Головна мета поїздки та цих зустрічей – збір команди.

Так ось, джерела в Києві повідомляють, що команду в області нардеп збирає із дуже конкретною метою – найближчим часом Юрій Чижмарь готується стати головою Закарпатської ОДА і тому вже зараз підбирає кандидатів, які представлятимуть його на місцях – у районних адміністраціях.

Підтвердженням наступної інформації є наступні факти.

По-перше, друга догана Василю Губалю від Петра Порошенка. Третьої уже не буде. Далі тільки звільнення і це відомо будь-якому чиновнику.

По-друге, останні півроку президент відмовляється призначати голів районних адміністрацій, запропонованих Губалем, і залишає їх при статусі т.в.о.

Крім того, природнім є бажання Порошенка позбутися Балоги, оскільки на прийдешніх восени виборах кожен буде сам по собі. А тому рокіровка на Закарпатті, як і в кількох інших регіонах країни, є обов’язковою і відбудеться вже найближчим часом.

Щодо минулих процесів із ніби то призначенням на цю посаду Валерія Пацкана, то із ними, по суті, справа вирішилася вже давно. Оскільки політик так і не зумів представити президентові хоча б мінімально сформовану команду управлінців, його кандидатура не пройшла погодження ні на посаду голови ОДА, ні, дещо згодом, на посаду голови Державної фіскальної служби. Вочевидь, наразі політичні амбіції Валерія Пацкана обмежаться діяльністю у парламенті.

Стосовно ж потенційного губернатора Закарпаття Юрія Чижмаря, то питання із його призначенням вирішиться не пізніше ніж до кінця червня. Цей термін обумовлений наближенням виборів у місцеві органи самоврядування. Відтак, якщо до цього часу президент не визначиться із новим представником у регіоні, чекати доведеться аж до зими.

trubyna.org.ua

admin

Коментарі :


16.05.2015 22:43 доцент

Да, раді таких кадрів стоїло робити революції, бо при минулих владах, особливо коли був головою ОДА, цей пан украв не один мільйончик, та ще його ЧП з коханками.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат