Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 14.05.2015 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні четвер, 14 травня. Смакуйте ароматну каву на початку нового дня і нехай усі справи розпочинаються з легкої руки. Будьте в гармонії з собою й оточенням, вірте у краще, воно обов’язково настане. Вдалого четверга!

Цитата дня: Довгий час мені здавалося, що життя, справжнє життя, ось-ось почнеться. Але на шляху завжди виникали перешкоди. Спочатку потрібно було з чимось терміново розібратися, закінчити якусь справу, на щось витратити час, оплатити якийсь борг. І ось тоді, здавалося, заживемо. Зрештою я усвідомив, що ці перешкоди і були моїм життям.
© Альфред Д'Соуза


Погода 14 травня 2015 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, вночі слабкий дощ, вранці та вдень сильні дощі, місцями сильні зливи, грози, подекуди град. Вітер північний 9-14, при грозах місцями шквалисте посилення вітру 17-22 м/с. Температура повітря вночі 6-11° тепла, вдень 15-20°, в горах місцями 7-12° тепла.
Автошляхи: Вранці та вдень сильні дощі, місцями сильні зливи, грози, подекуди град. Видимість добра, в дощі та зливах 1000-1500 м.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вранці та вдень часом дощ, можлива гроза. Вітер північний 9-14 м/с. Температура повітря вночі 9-11°, вдень 18-20° тепла.


ІМЕНИНИ 13 травня - Максим, Микита, Яків, Ігнатій


Цей день в історії

1900 — В Парижі відбулося відкриття II Олімпійських ігор.
1940 — Голландія капітулювала у 2-й Світовій війні.
1948 — День Незалежності Ізраїлю. Прем'єр-міністр Давид Бен-Гуріон публічно виголосив Декларацію Незалежності в Тель-Авіві.
1796 — англійський хірург Едвард Дженнер вперше у світі зробив успішне щеплення від віспи 8-річному хлопчику.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Художній музей імені Бокшая
14 травня – відкриття виставки газети «День». Поч. о 15.00.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Фотовиставка робіт голови Національної спілки фотохудожників України Едуарда Странадка Миколайовича “Вікна”.
Виставка графіки та живопису Василя Когутича.
Фотовиставка співробітників відділу природи «Птахи: знайомі незнайомці».
Виставка “Inter arma silent Mysae» («Між гарматами музи мовчать»).
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка “Плахта”.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка “Ужгородська весна”.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Провулок “Гірчичне зерно”
Фотоконкурс-виставка “Віддів кадрів”.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка «Квітник» Олени Кондратюк.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка німецького наукового товариства ім. Макса Планка «Картини зі світу науки».
Виставка молодих майстрів народної творчості.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка з фондової колекції музею «Традиційний народний одяг та одягова вишивка українців Закарпаття».
Виставка «VI Carpathica Expo». Мистецькі роботи членів творчого об’єднання митців ім. Мігая Мункачі та інших закарпатських митців.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

ОвенВам в цей період буде властиво деякий романтичний стан. З'явиться можливість для дозвільного проведення часу, спілкування в колі друзів. Ви зумієте швидко знайти спільну мову навіть з незнайомими людьми і отримати користь із спілкування.
Телець На цей день не варто планувати ділові зустрічі. Вам можливо, вдасться чітко сформулювати свої цілі і завдання. Сміливо йдіть на контакт з представниками іноземної організації. Підвищиться Ваша ділова активність.
Близнюки   Цей день сприятливий для подорожей. Багато будуть сьогодні надто емоційні. Якщо у Вас є друзі, з якими ви з якихось причин посварилися і давно не бачилися, запросіть їх в гості. Варто більше уваги присвятити собі, своєму здоров'ю.
Рак. Цей день - відмінна умова для активного відпочинку з сім'єю, для занять спортом. Вас будуть хвилювати питання матеріального характеру. Швидкоплинний службовий роман може викликати відкриту неприязнь з боку колег і начальства. Будьте обережні з автомобілем.
Лев   Сьогодні не слід займатися розробкою нових проектів. Буде багато зустрічей, обнадійливих переговорів, можливо, відкриються привабливі перспективи. Ймовірно досягнення великого успіху в різних ділових операціях.
Діва Сьогодні, на службі вам слід бути вкрай обережним і уважним. Вам можливо, треба чимало похвилюватися через те, що син або дочка повернеться додому надто пізно. Слід остерігатися прагнення до авторитарності і надмірної прискіпливості до недоліків оточуючих, інакше до кінця дня Ви ризикуєте залишитися на самоті. Утримайтеся від невгамовних бажань в цей день.
Терези Сьогодні день з високою активністю. Ви поступово втратите почуття впевненості в собі. Зросте ймовірність загострення хронічних захворювань на нервовому грунті. Сприятливі підприємництво і торгівля.
Скорпіон Сьогодні, день сприятливий для зайнятих у сферах побутових послуг. Любовні розчарування будуть Вами переноситися з працею. Швидше за все, вас чекають сьогодні матеріальні труднощі. Вірогідні зустрічі з впливовими людьми.
Стрілець Сьогодні слід цілком віддатися захватившему Вас почуттю. Не рекомендується братися сьогодні за серйозну і трудомістку роботу на службі і вдома. Успішною буде інтелектуальна та творча діяльність, яка надихне Вас новими ідеями. У першій половині дня можливі порушення планів.
Козеріг Сьогодні Вам можливо, вдасться чітко сформулювати свої цілі і завдання. Слід остерігатися прагнення до авторитарності і надмірної прискіпливості до недоліків оточуючих, інакше до кінця дня Ви ризикуєте залишитися на самоті. Утримайтеся від невгамовних бажань в цей день.
Водолій. Сьогодні не робіть помилок на роботі. Гармонійна космічна ситуація сприяє Вашому фінансового благополуччя. Протягом дня слід уникати категоричності суджень та індивідуальної роботи, що вимагає зосередженості.
Риби Сьогодні день додасть Вам вольових якостей, що допоможе вирішити багато завдань. Брехня і спритність Вам не допоможуть - Ви тільки нашкодите цим собі ще більше. Зрадити фантазіям, і Ви не пошкодуєте. Вірогідне отримання премії.


Усміхніться на початку нового дня!   :)
Всі думали що Коля горбатий, а в нього просто був короткий шнур від навушників.


І не підвищуй на мене шрифт! А то зараз смайликом вріжу!


Щоби влітку добре виглядати на пляжі, Леся ще з зими почала відгодовувати свою найкращу подругу Оксану.

Seni Buih yang Kreatif

Ternganga aku tengok seni buih ni.. serius cantik dia buat..Oleh: Ana Yang, Youtube channel: http://goo.gl/JgOZwF

Posted by Siakap Keli on 9 Ноябрь 2014 г.
connect.facebook.net /*1431047197,,JIT Construction: v1726358,ru_RU*/ /** * Copyright Facebook Inc. * * Licensed under the Apache License, Version 2.0 * http://www.apache.org/licenses/LICENSE-2.0 */ try {window.FB || (function(window) { var self = window, document = window.document; var undefined = void 0; var setTimeou… connect.facebook.net

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат