Мера Хуста вигнали з ЄЦу через публічне фіаско Андрія Балоги

admin 13.05.2015 15:23 ПОЛІТИКА

Сталася історія цієї неділі – на святкуванні Дня міста Хуст.


На урочистості до столиці Карпатської України з’їхалося все обласне керівництво. Присутніми були Василь Губаль, Володимир Чубірко, нардеп Валерій Лунченко і, чомусь, Андрій Балога. Хоча депутатом від цього округу, як відомо, є Павло Балога. Тим не менш, парламентар вирішив у кращих своїх традиціях проігнорувати власних виборців і відправив на сцену свого племінника.

Як і водиться, обласний депутат виступив на сцені останнім: після нардепа, голови ОДА та голови обласної ради. І це, ясна річ, дуже не сподобалось батькові молодого політика. Однак цим проблеми Кащука, котрий відповідав за організацію свята, не закінчились. Після трьох виступів Лунченка, Чубірка і Губаля, поведінка на сцені Андрія Балоги виглядала більш ніж невпевненою. Молодик плутався у власних словах, заїкався та ледве закінчив коротку промову. Натовп же, зрозуміло, ледь не освистав оратора-невдаху.

І ось цей факт і поставив хрест на єдиноцентристській кар’єрі одного із колись найвідданіших соратників Віктора Балоги. Ось так просто, через невміння недосвідченого політика грамотно відкривати рота на публіці, були розірвані політичні стосунки, тривалістю в десятиліття. Вочевидь, Кащук не зумів догодити своєму патрону в черговій парадоксальній ситуація і отримав ось такі наслідки. І це дуже яскраво демонструє реальний стан справ та особливості партійної ієрархії в Єдиному Центрі: неправильно обслужив шефа – поплатився за це.

Однак відкритим все ще залишається питання про наступника Кащука на посаді голови партійної організації міста. У Хусті вже відкрито говорять про те, що цю посаду займе не хто інший як всюдисущий Василь Губаль. Політик, якого в районному центрі, банально, не сприймають як авторитет чи серйозного керманича. Однак він, напевне, справжній майстер у питанні обслуговування мукачівського клану. Тому поки що хустинам доведеться потерпіти… До першого провалу Губаля, звісно ж.

Вільне Закарпаття

http://clipnews.info/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат