Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 14.01.2015 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні середа, 14 січня. Розпочинайте день з приємних емоцій за чашечкою ароматної кави. Нехай поруч будуть близькі люди і жодні неприємні обставини не затьмарюють хорошого настрою. Гарної середи і смачного кавування!

Цитата дня: Ідеальних людей не буває. Ідеальних людей ніколи не було. Ідеальних людей ніколи не буде. Будь щасливим таким, який ти є. Адже хтось любить тебе і вірить в тебе саме такого.

© Олег Рой

14 січня 2015 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, вночі без опадів, вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний 7-12 м/с, в горах місцями 15-20 м/с. Температура повітря вночі 1-6°, на високогірї до 9° морозу, вдень 0-5° тепла.
Автошляхи: Вночі без опадів, вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Видимість добра.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 1-3° морозу, вдень 2-4° тепла.


ІМЕНИНИ 14 січня - Василь, Григорій, Петро, Федот, Феодосій, Емілія


Цей день в історії

1506 — у Римі знайшли та перевезли у Ватиканський собор скульптуру «Лаокоон і його сини».
1604 — розпочала роботу Гемптон-Кортська конференція на чолі з королем Англії Яковом I для обговорення вимог пуритан щодо зміни доктрини Англіканської церкви.
1761 — в битві біля індійського міста Паніпат 90-тисячне військо афганців (на чолі з Ахмад-шахом Дуррані) в союзі з індійськими мусульманськими загонами вщент розтрощило війско маратхських князів.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї
 
Мукачево, пл. Миру
10—14 січня — фестиваль “Червене вино”.

«Доміон»
До 14 січня — «Ніч у музеї: Cекрет гробниці”. Поч. о 14.40, 19.30, 23.00. “Сьомий син, 3D”. Поч. о 16.30, 21.20. “Три богатирі. Хід конем, 3D”. Поч. о 12.00, 18.10. “Феї: легенда загадкового звіра, 3D”. Поч. о 13.20. «У темному-темному лісі”. Поч. о 10.00.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 14 січня — “8 нових побачень”. Поч. о 10.00, 18.10. “Бабай”. Поч. об 11.00, 15.30. «Вихід: Боги і царі». Поч. об 11.50, 22.00. “Снігова королева-2”. Поч. о 12.30, 17.00, 18.30. “ Виклик безодні, 3D”. Поч. о 14.00, 20.10. «Три богатирі: Хід конем, 3D». Поч. о 14.30. “Ніч в музеї: Секрет гробниці”. Поч. о 16.10, 20.00. “Ялинки 1914”. Поч. о 21.40.

Художній музей імені Бокшая
Виставка “In Memoriam” до 75-річчя з дня народження В’ячеслава Приходька.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка із фондової колекції музею «Традиційний народний одяг та одягова вишивка українців Закарпаття».
Виставка із фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Балаж Меланії Йосипівни, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка творів заслуженого художника України Івана Ілька.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття «Закарпатська осінь – 2014».
Виставка картин, виготовлених із допомогою штучних каменів, київського художника Володимира Ларіонова.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Різдвяна виставка.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні вам ще варто проявити обережність у стосунках і у фінансових питаннях. Імпульсивні рішення цього періоду можуть призвести до не найкращих наслідків. Тому вам поки варто утриматися від різних авантюр. Якщо ви маєте борги - не зволікайте з термінами їхнього повернення.
Телець Наразі ваші підприємницькі здібності значно зростають. Якщо комусь знадобиться об'єктивний коментар, то ця людина без роздумів може звернутися до вас. Яскравий день, коли у вас з'являється можливість і сили впоратися з будь-якими поставленими перед вами задачами. Чудовий день для прийняття рішень, пов'язаних із фінансами.
Близнюки   Сьогодні ви проявлятимете неймовірну активність. Крім того, оточення стимулюватиме вас до дій. Не відмовляйтеся від тих можливостей, які відкриваються перед вами. Однак вам варто бути обережними. Ретельно зважуйте будь-яке прийняте сьогодні рішення.
Рак. Оточення може активно впливати на вас, ваше життя і вашу волю. Контакти, які сьогодні відбудуться, нестимуть у собі досить важливу для вас інформацію. Постарайтеся не упустити суті. На жаль, сьогодні рівень вашої концентрації і зосередженості буде невисоким.
Лев   Сьогодні превалюватиме бажання діяти. Причому не просто діяти, а незвичайним, унікальним чином. Для вас сьогодні важливим буде виділитися, показати свою індивідуальність. Не відмовляйтеся від пропозицій вашого оточення.
ДіваЦей день варто провести якомога спокійніше. Присвятіть його аналізу, звіренню звітів, читанню необхідної літератури. Не варто нехтувати відпочинком. Планування і впорядкування наявної інформації допоможе вам вірно розставити пріоритети.
Терези Яскравий день для тих, чия робота пов'язана зі спілкуванням і публічними виступами. Однак вам варто пам'ятати, що для публіки те, як ви говорите, не менш важливо, ніж те, що ви говорите. Проявіть свої творчі здібності і подайте матеріал таким чином, щоб викликати необхідні емоції. Будьте доброзичливими.
Скорпіон Сьогодні ви маєте всі шанси отримати підтримку зі сторони. Тому вам варто забути про лінь і, озброївшись вірою в свою мету, приступити до її реалізації. Геть сумніви! У вас все обов'язково вийде, якщо ви проявите ентузіазм і покажете, що здатні на більше.  
Стрілець Сьогодні вам не варто сердитися через дрібниці і звинувачувати себе у всіх гріхах. Чим більше спокою ви матимете у душі - тим менше виникатиме конфліктних ситуацій. Постарайтеся згладити гострі кути і не зводьте рядову ситуацію до рівня катастрофи. Холодна голова допоможе вам впоратися з неприємностями.
Козеріг Цей день має неймовірно високий позитивний потенціал. Ваше завдання - розгледіти його і грамотно ним скористатися. Не відмовляйтеся від пропозицій, які навіть не вислухали. Ваша удача зовсім поруч. Пам'ятайте, що несподівана удача ставить перед вами завдання грамотно скористатися її плодами.
Водолій. Сьогодні вам не варто проявляти агресію і безладну активність. Чим більш узгодженими будуть ваші слова і дії - тим краще для вас. Приділяйте більше уваги деталям. Незважаючи на високий енергетичний потенціал, вам варто вести більш упорядковану діяльність.
Риби Сьогодні вас може хтось здивувати. Проте будьте обережні, оскільки хтось здатен вас також обманути. Не відступайтеся перед прийнятим рішенням. Тим самим ви забираєте у себе час. Чудовий день для зустрічей і спілкування.


Усміхніться на початку нового дня!   :)


Познайомився з чарівною дівчиною - розумна, красива, струнка.
Привів додому, але родичі чомусь не оцінили, особливо дружина.



Читаю гороскоп: "Вас хтось сильно любить, але боїться зізнатися у своїх почуттях". КІТ, ТИ?



Безсонну ніч провели удвох - я і комар.
Він всю ніч пив і співав, а я йому аплодував.

connect.facebook.net connect.facebook.net

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат