Зимовий чемпіонат Мукачівського району. Залізниця набрала хід

Євген СВИЩО для rionews 13.01.2015 16:05 СПОРТ

Головну сенсацію в цьому турі створив мукачівський "Локомотив", який декласував одного з фаворитів на очах у їх фанів. Якісною грою приємно здивували також страбичовці, горондівці та чинадієвці. Найбільш передбачувано завершили поєдинок футболісти з «Ключарок».


У 6-му турі відразу три матчі претендують на роль головних, а в чотирьох із пяти має бути цілком рівна боротьба. Найцікавішим виглядає протистояння Пістрялова і Ключарок, де трохи кращі можливості для перемоги мають перші.

Цікавим буде двобій великолучківців та нижньокоропців, де найпередбачуванішим результатом виглядає мирова. Дуже рівним виглядає пара «Чинадієва» та «Локомотива». Найбільшою ймовірністю перемогти володіють новодавидківці, які цілком можуть досягнути розгрому.

Переміщення команд:

Кому вгору?

За наслідком 5-го туру найбільшого прогресу досяг "Локомотив", який підстрибнув на два місця і вперше перейшов до верхньої половини таблиці.

На одну сходинку вверх піднялось «Страбичово», яке вдруге перемістилось до вісімки кращих, в межах якої провело третину зимового сезону. Півкроку наверх зробило «Пістрялово», яке вдруге увійшло до двійки лідерів, в рамках якої перебувало третину чемпіонату.

Кому вниз?

На одну позицію опустились «Ключарки», «Нижній Коропець» та «Дерцен». Ключарківці вперше опинилися у нижній половині таблиці. Нижньокоропівці втретє поза першою шісткою, за межами якої знаходились половину сезону. Дерцінівці вперше встрягли у двійку аутсайдерів. Півкроку вниз зробили великолучківці, які, як бачимо, трохи не встигають за темпом, яким рухаються конкуренти за нагороди.

5-й тур

11 січня, неділя: «Локомотив» Мукачево – «Великі Лучки» – 3:0, «Страбичово» – «Пістрялово» –1:1, «Дерцен» – «Горонда» – 2:3, «Чинадієво» – «Нове Давидково» – 1:1, «Ключарки» – «Нижній Коропець» – 0:0,

6-й тур

18 січня, неділя:

Стадіон в селі Великі Лучки: 11.00 – «Страбичово» – «Дерцен», 12.30 – «Нове Давидково» – «Горонда», 14.00 – «Великі Лучки» – «Нижній Коропець»,

Стадіон в селі Чинадієво: 12.30 – «Пістрялово» – «Ключарки», 14.00 – «Чинадієво» – «Локомотив» Мукачево,

Турнірне становище: «Нове Давидково» – 13 очок (різниця голів – 13:3), «Пістрялово – 10 (7:6), «Великі Лучки» – 9 (6:8), «Чинадієво» – 7 (10:6), «Локомотив» Мукачево – 7 (9:10), «Ключарки» – 7 (7:9), «Нижній Коропець» – 5 (6:4), «Страбічово» – 4 (6:12), «Дерцен» – 3 (5:6), «Горонда» – 3 (7:12),

у «Нижнього Коропця» та «Дерцена» на гру менше.

Євген СВИЩО для rionews

ТЕГИ : Чемпіонат Мукачівщини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат