Новини Закарпаття: 69,76% закарпатців незадоволені керівництвом області (ДОПОВНЕНО)

admin 02.01.2015 11:24 ПОЛІТИКА

Наше видання проводить опитування закарпатців стосовно їх ставлення до роботи закарпатської ОДА та керівництва.


На даний час 69,76% закарпатців незадоволені керівництвом області та роботою ОДА , а 20,98% з тих хто проголосував робота задовольняє 9,27% не цікавить, що вона робить.
Опитування продовжується свою думку можна виказати ТУТ.

Новини Закарпаття
http://transkarpatia.net/

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Закарпатська влада йде сценарієм Путіна

«Володимир Путін збирав ближнє коло стовпів суспільства - наближених олігархів, силовиків, адміністраторів та ін. У нараді взяли участь бл. 50 чол. Там прозвучала нова доктрина щодо України.
Влаштувати парад суверенітетів, при якому не просто пройде децентралізація, а розкрутити процеси розколу, закріпленням на місцевих рівнях феодалів і різного роду сепаратистів, сприяння створенню ними своїх військових формувань, формувати прямі економічні інтереси бояр у співпраці з російським бізнесом» - пише «Обозреватель».

Якщо проаналізувати останні події на Закарпатті то ця інформація більш, як відповідає дійсності. В останній час в інформаційному просторі активізувалися так звані проросійські русини з вуст,яких звучать різного роду заяви стосовно незалежності Закарпаття.

Схожим на сценарій Путіна є рішення губернатора Закарпаття Василя Губаля про створення військових загонів самооборони, які не будуть підпорядковані міністерству оборони, а місцевим органам влади.

Стосовно закріплення на Закарпатті місцевих феодалів то нашим мукачівським феодалам залишилося підім’яти під себе УМВС, УМНС та Прокуратуру, всі інші владні структури практично в їх руках.

Новини Закарпаття

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат