Нічна вінілова вечірка пройшла у закарпатській бібліотеці (ФОТО)    

admin 21.04.2015 10:03 ДОЗВІЛЛЯ

 

Цього разу закарпатська молодь зібралась на експериментальну музично-танцювальну вечірку «Круглий звук». Впродовж чотирьох годин з 8-ї вечора і до 12-ї ночі відвідувачі насолоджувались музикою з вінілових платівок, які є у фонді книгозбірні.
       


Автор ідеї та організатор заходу Олексій Уманський запросив у бібліотеку професійних ді-джеїв та справжніх музичних гурманів. Бібліотекарі з організаторами намагалися створити затишну клубну атмосферу в читальній залі. І їм це вдалося.

«Ще до самого заходу, якось не уявлялося, як це все буде відбуватися, але коли зайшов в нашу обласну бібліотеку вперше не як читач чи гість якогось творчого зібрання, то мені відразу стало зрозуміло, що це шось новеньке і що такого ще принаймні в нашому місті не робив ніхто! Знайомі обличчя, запах книг, гостинні працівники бібліотеки, полиці з книгами ну і звісно вініловой саунд, який супроводжувався коментарями з приводу тої чи іншої платівки робили атмосферу надзвичайної комфортною та домашньої - здавалося - що зайшов в гості до якогось графа, який влаштував вечірку в себе в робочому кабінеті, не вистачало, мабуть, лише каміну для цього)) але не забуваймо - що ми були в бібліотеці і популяризація цього закладу та книги взагалі, таким чином – вдалася. Словом, хотілося б подякувати організатору за такий чудовий вечір і доброзичливим працвіникам бібіліотеки, які витримали все це добре божевілля))» - поділився враженнями відвідувач Федір Смірноф.
   
Крім того, ті, хто вперше відвідав бібліотеку, отримали   читацькі квитки та ознайомились з бібліотечними послугами і   фондом. Працівники читальної зали Мар'яна Грігаш та Євгенія Напуда провели ужгородцям   міні-екскурсію по найпотаємніших місцях підсобного фонду. Захоплена молодь активно робила селфі і миттєво викладали результати фото-сесії в соціаьних мережах.

«Це була сама крута вечірка! Спасибі   за запрошення і цей експіріенс! Всім, хто був там і створював цю офігєнну атмосферу великий респект!!!» - зауважила учасниця вечору Юлія. А користувачка Оксана додала: « Обласна бібліотека - сама крута бібліотека Ужгорода, в якій проводять щоразу нові і цікаві заходи».

Читаючи велику кількість позитивних відгуків в соціальних мережах після вечірки, організатори з бібліотекарями вважають, що експеримент вдався. Атмосферу вечору чудово передали фото Віталія Маріаша, Роберта Довганича, Сергія Дубовця та Галини Ковальчук. Працівники головної книгозбірні на досягнутому зупинятися не збираються і вже працюють над ідеями та плануванням   нових креативних заходів, які щоразу дивують жителів міста та руйнують багаторічні   стереотипи, які   пов'язані з бібліотекою.


Головний бібліотекар відділу обслуговування Закарпатської ОУНБ ім. Ф.Потушняка Євгенія Напуда

admin

ТЕГИ : бібліотекавечіркаУжгород

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат