Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 02.01.2015 07:00 ПОДІЇ

На календарі 2 січня, п’ятниця. Сьогодні ми приготували для вас першу в новому році каву. Сподіваємося, що 2015 розпочався з приємностей і подарунків, тому бажаємо, аби вони продовжувалися й надалі. Вдалого вам ранку, смачного кавування з бажаними людьми, і щастя в новому році!

Цитата дня: Молодість щаслива, бо має здатність бачити прекрасне. Коли ця здатність втрачається, починається безнадійна старість, в'янення, нещастя. Щастя відкидає старість. Хто зберігає здатність бачити прекрасне, той не старіє.
© Франц Кафка

2 січня 2015 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень місцями невеликий сніг. На окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 6-11°, вдень 0-5° морозу, в горах місцями вночі 11-13°, вдень 5-7° морозу.
Автошляхи: Вночі без істотних опадів, вдень місцями невеликий сніг. На окремих ділянках доріг ожеледиця. Видимість добра, в снігу місцями 2-4 км.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, вночі без опадів, вдень часом невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 5-7°, вдень 1-3° морозу.



ІМЕНИНИ 2 січня - Гаспар, Данило, Іван, Ігнатій, Філогоній.


Цей день в історії

1835 — у Габрово відкрилася перша в Болгарії світська школа.
1839 — Луї Даґер зробив першу фотозйомку Місяця.
1843 — у Дрездені, в Дрезденської придворної опері, відбулася перша постановка опери Ріхарда Вагнера «Летючий голландець».
1870 — почалося спорудження Бруклінського мосту.


Що сьогодні і на вихідних буде в Ужгороді та краї

Ужгород, набережна Незалежності
3—5 січня — Фестиваль “Медовуха-фест—2015”.

Облмуздрамтеатр
2 січня - шоу-програма біля ялинки у фойє театру та казка «Снігова королева». Поч. об 11.00, 14.00.
3 січня - шоу-програма біля ялинки у фойє театру та казка «Мауглі». Поч. об 11.00, 14.00.
4 січня - шоу-програма біля ялинки у фойє театру та казка «Цвіт папороті». Поч. об 11.00, 14.00.

«Доміон»
До 7 січня — «Сьомий син, 3D”. Поч. об 11.30, 19.20, 21.20. “Три богатирі. Хід конем, 3D”. Поч. о 10.00, 13.20, 18.00. “Феї: легенда загадкового звіра, 3D”. Поч. о 16.40. «У темному-темному лісі”. Поч. о 14.40. “Хоббіт: битва п’яти воїнств, 3D”. Поч. о 23.00.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 7 січня — «Три Богатирі: Хід конем, 3D». Поч. о 9.50, 12.45, 16.45. “Ялинки 1914”. Поч. о 10.00, 16.10, 19.30, 21.30. “8 нових побачень”. Поч. об 11.15, 18.10. “Снігова королева-2”. Поч. об 11.50, 14.40, 18.00. “Бабай”. Поч. о 13.20. «Вихід: Боги та царі». Поч. о 14.10, 19.45, 22.30.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3/2)
До 7 січня   — “8 нових побачень”. Поч. о 10.00, 18.00. “Феї: легенда загадкового звіра, 3D”. Поч. об 11.40. «Вихід: Боги та царі». Поч. о 13.20, 21.30. «Сьомий син, 3D”. Поч. о 16.00, 19.40.
Художній музей імені Бокшая
До 11 січня — виставка Товариства угорських митців Закарпаття ім. Імре Ревеса.
13 січня — виставка “In Memoriam” до 75-річчя з дня народження В’ячеслава Приходька.  
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Картинна галерея (Мукачево, пл. Федорова, 5)
До 20 січня — Новорічно-Різдвяна виставка художників Мукачева.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка із фондової колекції музею «Традиційний народний одяг та одягова вишивка українців Закарпаття».
Виставка із фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Балаж Меланії Йосипівни, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Виставка творів заслуженого художника України Івана Ілька.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Галерея «Ужгород»  
Різдвяна виставка.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття «Закарпатська осінь – 2014».
Виставка картин, виготовлених із допомогою штучних каменів, київського художника Володимира Ларіонова.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Центральна міська бібліотека для дітей «Казка» (пл. Б. Хмельницького, 3)
Постійно діюча виставка дитячих робіт творчої групи «Весела палітра».

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки (вул. Виннична, 20)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні вам варто більше часу приділити вашим стосункам із оточуючими. Постарайтеся не допустити конфлікту, виконуйте взяті на себе зобов'язання. Цей день варто провести тихо, не звертаючи уваги на провокації з боку інших людей. Зараз не вдалий час висувати свою кандидатуру для будь-чого.
Телець. Перший трудовий день року пройде напрочуд легко і успішно. На вас чекає легка атмосфера, дружелюбність і допомога колег. Сьогодні варто зайнятися вирішенням практичних питань. Якщо втягуватися в роботу важко - робіть часті, але недовгі перерви.
Близнюки. Ви палаєте бажанням і ентузіазмом щось робити, кудись рушати, щось вирішувати. Вам варто обдуманіше ставитися до прийнятих рішень. Менше експансії. Сьогодні чудовий день для спілкування і переговорів. Проведіть його гармонійно.
Рак. Ви відчуєте гостре бажання зробити революцію в своєму або чужому житті. Однак внутрішній голос вам підказуватиме, що краще стримати свої пориви. Дійсно, вам варто до нього прислухатися. Якщо вже так хочеться що-небудь змінити або переробити - вирушайте на шопінг або до салону.
Лев Після яскравих святкових днів ви не маєте повного відчуття того, що все скінчилося. Ваша душа вимагає продовження. Що ж, не прагніть до придушення таких бажань. Зрештою, якщо є бажання, можна влаштувати свято з усього і скрізь. Скористайтеся своїм творчим потенціалом, і у вас все обов'язково вийде.
Діва. Сьогодні на вас чекає нелегкий, але водночас емоційно насичений день. В принципі, вам нема про що хвилюватися. Якщо з вами сьогодні щось і трапиться, то тільки з вини вашої ініціативи. Тому, якщо ви маєте можливість провести цей день вдома - так і зробіть. Сприятлива робота по дому, кулінарні страви вийдуть на славу.
Терези   День чудовий для зустрічей і спілкування. Однак не прагніть тотального контролю над собою і над іншими людьми. Така ваша поведінка створить несприятливу атмосферу, а тому вам варто легше сприймати людей і події, які з вами відбуваються. Постарайтеся не провокувати непотрібних конфліктів. День сприятливий для вирішення поточних завдань.
Скорпіон Весь день ви можете почуватися трохи пригніченими і знесиленими, а тому вам варто відмовитися від активного проведення часу. Будь-який привід буде доречним для того, щоб залишитися вдома, якщо ваше самопочуття бажає кращого. Саме тому вам не варто випробовувати ваш організм. Чим тихіше і спокійніше ви проведете сьогоднішній день - тим краще для вас.
Стрілець. Сьогодні вам варто звернути увагу на ваше спільне з партнером майбутнє. Можливо, прийшов час обговорити низку важливих питань, про які ви останнім часом багато думали, але чомусь мовчали. Поділіться зі своєю другою половинкою міркуваннями. Вам не варто тримати все в собі.
Козеріг Відмінний день для того, щоб налагодити стосунки з колегами. Пригостіть їх сьогодні чимось смачним, влаштуйте невелике частування. Вам варто більше уваги приділяти вашим стосункам із іншими людьми і прислухатися до їх побажань. Якщо вони просять вас привести себе до ладу, напевно, так і варто зробити.
Водолій. Сьогодні ваші близькі можуть піднести вам приємний сюрприз. День сприятливий для спілкування і зустрічей. Вам варто менше часу приділяти думкам про сумне. Навпаки, оптимізм вам додасть упевненості в собі. Саме вона вам необхідна для досягнення поставлених у цьому році цілей.
Риби Цей день принесе вам чимало приємних і хвилюючих подій. Швидше за все, сьогодні вас захочуть побачити люди, за якими ви дуже скучили і хотіли б зустрітися. Проте, ви здатні настільки розчулитися, що зважитеся на необдумані витрати. Не варто цього робити. Постарайтеся інакше продемонструвати свою радість від зустрічі, щиріше і душевніше.







А зараз — усміхніться :)


Приходить чоловік додому і бачить як його дружина ходить гола по квартирі.
- Мила в тебе ж стільки суконь...
Відкриває шафу.
- Ось подивися синє, жовте, червоне, біле, зелене, привіт Серьога, фіолетове...


Дівчата пам'ятайте: чим далі в ліс - тим менша вірогідність, що на шашлики!


Вчора вдень прийшла смс:
"Я живу в будинку на проти, давай познайомимося".
Я відповів, що живу навпроти моргу і мене лякають такі знайомства.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат